Hercai Dizisinin Cihan'ı Serdar Özer'den Sette Gizli Çekim Yapanlara Sert Tepki

ATV'nin reyting rekorları kıran Hercai dizisinde Cihan karakterine hayat veren Serdar Özer, sette gizli çekim yapıp paylaşanlara sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

17.04.2019-16:10 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-16:07) Hercai Dizisinin Cihan'ı Serdar Özer'den Sette Gizli Çekim Yapanlara Sert Tepki

ATV'de yayınlanan ve kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Hercai dizisinin başrol oyuncularından Serdar Özer, sete gelip gizli çekim yapanlara tepki gösterdi.

Mardin'de yapılan çekimleri esnasında sete gelip gizli çekim yapanlara Serdar Özer, sosyal medya hesabından paylaştığı yazı ile tepkisini dile getirdi.

Hercai dizisinde Cihan karakteri ile büyük beğeni toplayan Serdar Özer, sete gelip gizli çekim yapan ve yeni bölüm yayınlanmadan önce görüntülerin yayılmasına tepki gösterdi.

'EMEK HIRSIZLARININ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞMAYIN'

Serdar Özer, sert ifadelere yer verdiği paylaşımında 'Gizli gizli görüntüleri çekip takipçi ve beğeni uğruna bizim bütün hafta emeklerimizi çöpe atan şerefsiz, ahlaksız, emek hırsızlarının görüntülerini lütfen paylaşmayın! Sadece bizim değil sizlerin de bu hırsızlara tepki göstermeniz, bu asalaklara prim yaptırmamanız lazım.' dedi.

İşte Serdar Özer'in o paylaşımı;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal