Hande Ataizi'ye Tokat Atan Sevda Demirel'den Barış Çağrısı

Sevda Demirel, bugün konuk olduğu 2. Sayfa programında yıllar önce canlı yayında tokat attığı Hande Ataizi'ye barış çağrısında bulundu.

22.11.2018-14:47 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-13:20)

Yıllar önce Cem Davran ve Hande Ataizi'nin programına Arto ile birlikte konuk olan Sevda Demirel canlı yayında Ataizi ile gerginlik yaşanmıştı.

Bugün kanal D'de yayınlanan 2, Sayfa programına konuk olan Sevda Demirel, Hande Ataizi 'yle yıllar önce yaşadığı olay hakkında açıklamalarda bulundu.

'TOKAT OLAYI BİTSİN İSTİYORUM'

Sevda Demirel canlı yayında Hande Ataizi'ye seslenerek 'Gel barışalım artık, elimi geri çevirme. Tokat olayı artık bitsin istiyorum. Ben Hande'ye barış mesajları da yolladım, ölümlü dünya sonuçta. O tokatın ardından 20 yıl geçti. Aslında biz ikimiz çok iyi partner olabilirdik.' dedi.

'20 SENE GEÇTİ. SANIRIM OLGUNLAŞTIK'

Olayın üzerinden 20 yılın geçtiğini belirten Demirel, 'Hande'ciğim 20 sene geçti. Zannediyorum çok olgunlaştık artık. Kocaman hanımlar olduk. Seni üzmek, canını acıtmak hiç istemezdim. Biliyorum sen de o sözcükleri bana kullanmak istemezdin. Bence ikimiz de o görüntülerden hiç memnun değiliz, o görüntüler ikimizi de çok zedeledi.' diyerek zeytin dalı uzattı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal