Hababam Sınıfı Oyuncularından Dinçay Çetindamar Hayatını Kaybetti

Türk sinema tarihine damga vuran Hababam Sınıfı'nın oyuncularından Dinçay Çetindamar hayatını kaybetti. Dinçay Çetindamar, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

22.05.2018-09:26 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-09:19) Hababam Sınıfı Oyuncularından Dinçay Çetindamar Hayatını Kaybetti

Türk sinema tarihine damga vuran Hababam Sınıfı'nın oyuncularından Dinçay Çetindamar hayatını kaybetti. Dinçay Çetindamar, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Yeşilçam efsanelerinden, her dönem ilgiyle izlenen Hababam Sınıfı bir oyuncusunu daha kaybetti. 62 yaşında hayatını kaybeden Dinçay Çetindamar'ın ölüm sebebi kalp krizi olarak açıklandı.



DİNÇAY ÇETİNDAMAR KİMDİR?

1 Ocak 1956 doğumlu olan Dinçay Çetindamar, Hababam Sınıfı filmlerinde rol almıştır. Oyunculuğu bıraktıktan sonra Darıca'da kadın kuaförlüğü ve esnaflık yapıyordu.

HABABAM SINIFI BULUŞMALARINDA YER ALIYORDU

Zaman zaman "Hababam Sınıfı" buluşmalarında yer alan oyuncu, en son verdiği röportajda şunları söylemişti: "Bizim zamanımızda amatör ruhla genç yaşta filmlerde ve dizilerde oynadık. Şimdilerde ise 40 yaşındaki insanlar liseli genç rolünde oynuyor. İlgi görmemesinin sebebi de bu.

USTA İSİMLERLE AYNI KADRODA YER ALDI

Hababam Sınıfı hakkında da açıklama yapan oyuncu; ''Hababam Sınıfı gerçek bir hayat hikayesi. Yeni filmler, diziler var olacak ama Hababam Sınıfı her zaman tazeliğini koruyacak. Hababam Sınıfı'nda üstlendiğim rol ile Halit Akçatepe, Tarık Akan, Kartal Tibet, Şener Şen ve Adile Naşit gibi dev isimlerle tanıştım. Dizide en çok sevdiğim ve hayranı olduğum isim Kemal Sunal'dı. Biz o dönemlerde para için değil sadece o kadroda yer almak için oynadık" demişti.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal