Gülperi Dizisi Şeyma Kim? (Kadir’in Eşi) Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Gülperi dizisi Şeyma kim sorusunun cevabının hemen ardından sizlere Gülperi dizisi Şeyma’nın gerçek adı ve oyuncunun gerçek hayatıyla ilgili detaylar hakkında bilgiler vereceğiz.

22.09.2018-12:13 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-11:54) Gülperi Dizisi Şeyma Kim? (Kadir’in Eşi) Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Gülperi dizisi Şeyma kim sorusunun cevabının hemen ardından sizlere Gülperi dizisi Şeyma’nın gerçek adı ve oyuncunun gerçek hayatıyla ilgili detaylar hakkında bilgiler vereceğiz.

Gülperi Dizisi Şeyma Kimdir? Gülperi Dizisi Şeyma’nın Gerçek Adı Ne? Nereli?

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrollerini paylaştığı Gülperi dizisi 14 Eylül Cuma gününden itibaren her hafta cuma günü saat 20:00’da ekranlara gelecek. Bu sezona damga vuracak dizilerden olan Gülperi dizisinde Timuçin Esen’in canlandıracağı Avukat Kadir’in eşi olan Şeyma da Kadir gibi aile konusunda acı bir geçmişe sahip biridir. Daha o küçük bir çocukken annesi vefat etmiş, babası ise yeniden evlenmiştir. Annesinin ölümünün ardından babası ona daha az zaman ayırmaya ve değersiz olduğunu hissettirmeye başlamıştır.

Üvey annesinin çocukları babasının gözünde daha önemli bir yere sahiptir. Babası onunla ilgilensin diye hep en iyi olmak için çabalamış hırslı bir kişiliğe sahiptir. Kendisi de avukat olan Kadir ile evlenir ve Artemis için eşinin talebi üzerine avukatlığı bırakır. Ancak iş hayatına öylesine alışmıştır ki işten uzak olmak ona olumsuz şeyler yaşamasına neden olur. Kadir meslekte ilerledikçe neden ben evde çocuk büyütüyorum da o kendini yükseltiyor diye düşünür durur ve bu nedenle de Kadir ile aralarında sürekli atışmalar yaşanır. Artemis’in en küçük hatasını kaldıramaz zira kızı da her şeyin en iyisi olmalıdır. 

ECE SUKAN KİMDİR?

Gülperi dizisi Şeyma’nın gerçek adı Ece Sükan. Oyuncuyu yakından tanıyacak olursak; moda editörlüğü de yapan oyuncu 1977, Ankara doğumludur.

Annesi de kendisi gibi oyuncu olan oyuncu Ted Ankara Koleji mezunudur. Bale eğitimi almış olan oyuncu ODTÜ Psikoloji Bölümünden mezun olduktan sonra modellik yapmaya başladı. 1998’de Best Model of Turkey üçüncüsü olan oyuncu moda üzerine Amerikada eğitim aldı.

Daha sonra sunuculuk, seslendirme, moda editörlüğü yapan oyuncu moda danışmanlığı görevine halen devam etmekte. Reklam filmlerinde yer alan oyuncu 24 Saat, Avrupa Yakası, Haziran Gecesi, Çalınan Ceset, Aşk Yakar, Kızım Nerde adlı yapımlarda rol aldı.

Ece Sükan Yaşı-Boyu-Kilosu-Sevgilisi

41 yaşında olan güzel oyuncunun boyu 1,77 kilosu ise 64 kg dır. Ümit Benan ile evlenen ancak daha sonra boşanma kararı alan oyuncunun yeni sevgilisi hakkında net bilgi bulunmuyor.

Ä°lgili resim

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal