Gülperi Dizisi Artemis Kim? (Kadir’in Kızı) Rahatsızlığının Adı Ne? Gerçek Adı Nedir?

Gülperi dizisinde Kadir’in kızı Artemis hakkında bilgileri sizlere Gülperi Artemis kim, Gülperi Artemis’in gerçek adı ne başılığı altında sunacağız. Ayrıca Artemis’in rahatsızlığı hakkında bilgileri de sizlere ulaştıracağız.

22.09.2018-11:51 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-11:41) Gülperi Dizisi Artemis Kim? (Kadir’in Kızı) Rahatsızlığının Adı Ne? Gerçek Adı Nedir?

Gülperi dizisinde Kadir’in kızı Artemis hakkında bilgileri sizlere Gülperi Artemis kim, Gülperi Artemis’in gerçek adı ne başılığı altında sunacağız. Ayrıca Artemis’in rahatsızlığı hakkında bilgileri de sizlere ulaştıracağız. 

ARTEMİS AYDIN KAREKTERİ KİMDİR?

Kadir yıllar evvel Hukuk Fakültesinde öğrenci iken sınıf arkadaşı olan Şeyma ile evlenir. Hayali mutlu bir evliliktir ancak hayaller ayrı gerçekler ayrı olur.

Şeyma annesinin vefatından sonra babasının dikkatini çekmek için hep başarılı olma amacında olmuştur. Bu nedenle hayata bakış açısı da eğer başarılı olursam dikkat çekerim olmuştur. Kadir kızlarının anne ve baba sevgisine doymasını istediğinden eşi Şeyma’ya işi bırakmasını söyler. Şeyma da çaresiz kabul eder.

Kızları Artemis ile hoş vakit geçirmek varken Şeyma çalışmadığını kuruntu haline getirmiştir. Sınıf arkadaşı olan eşi Kadir’in hergeçen gün daha da iyi bir avukat olmasını dahi kıskanmaya ve evde huzursuz dakikaların yaşanmasına neden olmaktadır. Kadir ise kızı Artemis’in olumsuz hiçbir şeye maruz kalmaması için çabalar.

Evliliği bitirmeyi bile düşünür ama Artemis benim kaderimi yaşamasın anne-babasız kalmasın diye dişini sıkar. Artemis ise annesini mutlu etmenin yolunun başarılı olmasından geçtiğini bilmektedir. Annesi onun her yönden iyi olmasını ister ama Artemis bu beklentiyi her zaman karşılayamaz. Kadir ve Şeyma’nın bilmediği bir gerçek daha sonra ortaya çıkar: Artemis’in yemekten kaçınma sebebi Blumia adı verilen rahatsızlıktır. Blumia olan kişiler gibi yemek yediğinde kendini suçlamakta ve şişmanlamaktan korkmaktadır. Bu nedenle de yediklerini kusarak kendini rahatlatmaya çalışmaktadır. 

Gülperi dizisi Kadir’in kızı olan Artemis’in gerçek adı Ezgi Gör. Güzel oyuncu daha önce El Yazısı adlı sinema filminde rol almıştır. Ekranların yeni yüzlerinden olan Ezgi Gör, Boyner reklamında da rol almıştır.

EZGİ GÖR KİMDİR?

Ezgi Gör, El Yazisi (2012) ve Gülperi (2018) ile tanınan bir aktris. Ezgi Gör birçok reklam filminde de rol almıştır.

ezgi gör kim ile ilgili görsel sonucu

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal