Gonca Vuslateri'den Şok Eden Gönderme

Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından 'Bir yıldız daha kaydı demeyiz inşallah' notunu düşmesinin ardından takipçilerinden Hakan Altun'a gönderme yorumu geldi.

19.01.2021-16:59 - (Son Güncelleme: 19.01.2021-17:36) Gonca Vuslateri'den Şok Eden Gönderme

Aşk yaşamaya başlamaları ile gündemden düşmeyen Gonca Vuslateri ve Hakan Altun'un ayrılığı da aynı aşk haberleri gibi olay yaratmıştı. Sosyal medyada birbirini takipten çıkan ve fotoğrafları kaldıran ikiliden Vuslateri, yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırdı. Deniz yıldızını alıntılayan Gonca Vuslateri 'Bir yıldız daha kaydı demeyiz inşallah' notunu düşmesinin ardından sosyal medya karıştı. Ünlü oyuncunun eski aşkı Hakan Altun'a gönderme yaptığı iddia edildi.

Hakan Altun ve Gonca Vuslateri şüphesiz 2020 yılına damga vuran çiftlerden oldu. İkilinin evlilik haberi beklenirken bir anda ayrılık haberiyle gündem sarsıldı. 

Instagram'da sadece Gonca Vuslateri'yi takip eden Hakan Altun, takipten çıktı ve bütün fotoğrafları sildi. Gonca Vuslateri de ayrılığın ardından sessiz kaldı.

Gonca Vuslateri, sosyal medya üzerinden büyük iddialara yol açacak bir mesaj paylaştı. Vuslateri, "Deniz yıldızları hem kalpsiz hem de beyinsizdir" şeklinde bir tweeti alıntılayıp, "Bir yıldız daha kaydı demeyiz inşallah" yorumunda bulundu. Vuslateri'nin bu mesajı eski aşkı Hakan Altun'a gönderme olarak yorumlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal