Funda Eryiğit Ve Cengiz'i Berkay Ateş Objektiflere Yakalandı

Oyuncu Funda Eryiğit ve Cengiz'i Berkay Ateş önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı. Panikleyen çift acaba yeni bir aşk mı doğuyor sorularını akıllara getirdi.

18.05.2018-09:21 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-09:10) Funda Eryiğit Ve Cengiz'i Berkay Ateş Objektiflere Yakalandı

Oyuncu Funda Eryiğit ve Cengiz'i Berkay Ateş önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı. Panikleyen çift acaba yeni bir aşk mı doğuyor sorularını akıllara getirdi.

Son olarak 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Funda Eryiğit ve geçtiğimiz yıl yayınlanan 'Anne' dizisinde rol alan Cengiz’i Berkay Ateş Nişantaşı'nda görüntülendi.
Ünlü oyuncular Kalabalık bir arkadaş grubuyla Nişantaşı'nda bir mekanda eğlendi.
Ünlü oycular eğlence mekanından birlikte ayrıldı.

Aynı araca binen ikili gezetecileri görünce panik yaşadı. Görüntülendiklerini fark eden ikili yüzlerini saklamaya çalışınca akıllara 'Acaba yeni bir aşk mı doğuyor?' sorusu geldi.

FUNDA ERYİĞİT KİMDİR?

Aslen Samsun Bafralı olan Funda Eryiğit, 1 Mart 1984 tarihinde Hollanda'nın Zwolle şehrinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü okudu.

Üniversitede okurken palyaçoluk, animatörlük, broşür dağıtıcılığı gibi çeşitli işlerde çalışan ünlü oyuncu çocuk tiyatrosu yapmaya başladı. 2002 yılında profesyonel tiyatro hayatına Orman Postacısı adlı oyunla geçiş yaptı.

2008 - 2009 yılları arasında "Canım Ailem" dizisinde Seyhan karakteriyle ekran macerasına başladı.

Funda Eryiğit, 2014 yılında "Karadayı" dizisinde Mahir'in sevgilisi rolündeki Belgin karakteriyle adını geniş bir kitleye duyurdu.

Son olarak 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinde rol alan Funda Eryiğit oyunculuğuyla büyük beğeni toplamıştır.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.













DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal