Farah Zeynep Abdullah: Artık Çok Absürt Geliyor

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı dizisinin set çıkışında görüntülendi ve set çalışanları, gazetecilerin görüntü almasını engellemek için adeta duvar ördüler. Bu anda kısa bir gerginlik yaşansa da, Farah Zeynep Abdullah’ın araya girmesiyle tansiyon düştü.

13.11.2020-11:03 - (Son Güncelleme: 13.11.2020-11:00) Farah Zeynep Abdullah: Artık Çok Absürt Geliyor

Aracına binmeden önce muhabirlerle kısa bir röportaj gerçekleştiren güzel oyuncu, ‘Çalışmalar süper gidiyor. Mükemmel bir ekibe sahibiz. Hepimiz çok mutluyuz’ şeklinde konuştu.

Murat Boz ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberleri de kesin bir dille yalanlayan oyuncu, ‘Onunla ilgili yani hikayemi gördünüz mü bilmiyorum. Hikayemden başka hiçbir şey söyleyemem. Artık çok absürt geliyor zaten. Şöyle bir şey olmuş, benim daha önce paylaştığım hikayeyi alıp görüntülendiler diye yazmışlar. Öyle bir şey yok ben paylaşmıştım zaten o hikayeyi’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan fotoğrafın 1 ay öncesine ait olduğunu söyleyen oyuncu, ‘Murat Boz’la daha önce arkadaşlığınız var mıydı’ sorusuna, ‘Arkadaş grubu içindeydik zaten. Olağanüstü bir şey yok ortada. Ayrıca kadın ve erkek hakikaten arkadaş olabiliyorlar artık bunu yazmayın ya. Çok sıkıcı. Zaten bir şey olsa ben daha önce de söyledim. Saklayacak bir şey olmuyor genelde neyse o oluyor. 10 senedir de tanıyorsunuz beni’ sözleriyle cevap verdi.

‘Dizinin reytingleri çok iyi gidiyor. Böyle bir şey bekliyor muydunuz?’ sorusuna ise, ‘Böyle bir şey beklemiyorduk. Çok isteyerek ve çok heyecanlanarak içinde yer aldım. Arkadaşlarım adına da böyle konuşabilirim. Dolayısıyla çok mutlu ediyor bizim çok sevdiğimiz bir şeyi halkın da çok sevmesi.’ yanıtını verdi.

Önce Reynmen sonra da Murat Boz’la anılan güzel oyuncu hayatında birinin olup olmadığı sorusuna, ‘Setten çıktım çok yorgunum. Gayet tatlı tatlı konuştuk. Çok teşekkür ediyorum, iyi geceler’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal