Esra Erol'a Kötü Haber!

Ünlü sunucu Esra Erol'un yeni programı hakkında kötü haber geldi.

01.12.2017-16:12 - (Son Güncelleme: 02.12.2017-12:14)

Ünlü sunucu Esra Erol'un yeni programı hakkında kötü haber geldi. Yaklaşık 10 yıl izdivaç programı sunan 2 çocuk annesi Esra Erol, bu sene farklı bir formatla seyirciyle buluştu. Çünkü geride bıraktığımız sene izdivaç programlarında yaşananlar sonrası alınan kararla tüm evlilik programları yayından kaldırıldı.

Sevilen sunucu Esra Erol izdivaç programı yaptığı dönemde hep reytinglerde ilk 10'un içerisinde yer alırdı. Fakat yeni programı aynı başarıyı gösteremedi. "Barıştırma" konulu programıyla izleyiciyle buluşan ünlü sunucu Esra Erol, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadı. Ünlü sunucu Esra Erol'un programı AB ve Total grubunda ilk 10'a bile giremedi. İlk bölümü ile 18. olan programın reytingleri sonraki zamanlarda biraz yükselse de eski programın reytinglerine bir türlü yaklaşamadı.

Öte yandan RTÜK daha önce evlilik programalrını bitirme kararı almış ve Esra Erol canlı yayında ağlayarak veda etmişti.

Numan Kurtulmuş'un evlilik programlarının kaldırılacağını bildirmesinden sonra Esra Erol, sunduğu evlilik programında bir açıklama gerçekleştirdi. "Kaldırın siz de kurtulun ben de kurtulayım." ifadesinde bulunan Esra Erol, adayların para ile tutulduğuna ilişkin iddialara da cevap verdi; "Benim ağırıma gidiyor benim onurum, vicdanım, şerefim her şeyden daha önemli..." açıklaması yaptı.

"10 YILDIR BU PROGRAMI YAPIYORUM"

Canlı yayında konuşan Erol şu ifadeleri kullandı;

“Vallahi efendim, kaldırın bu programları siz de kurtulun, ben de kurtulayım. 10 yıldır ekrandayım 10 yıldır bu programı yapıyorum ve bir yere taşımaya çalıştım. Çok emek verdim, bir çocuğu büyüttüm... Ama son 2 yılda geldiği nokta artık beni hayatımdan, insanlığımdan çıkarttı.

"BEN ONURSUZ DEĞİLİM"

Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle yapıcam, ondan sonra... Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. Benim onurum, benim gururum, benim vicdanım, benim şerefim, yaptığım her şeyden çok daha önemli. Çünkü ben babamdan bunu öğrendim.

Kazanacağım paradan daha da önemli. Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal