Eskiden Sevgili Olan Ünlüler

Bir zamanlar fırtınalı birliktelikler yaşayan ünlüler şimdilerde birbirlerini gördükleri yerden kaçıyor...

02.12.2016-13:51 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Eskiden Sevgili Olan Ünlüler

Yaşadıkları büyük aşklardan sonra ayrılığı tercih eden ünlüler dost kalmayı başaramıyor. İşte yıllarca aynı hayatı paylaşıp sonunda birbirlerinin isimlerini bile anmayan ünlüler...

Pınar Altuğ - Tony Teodoridis

Pınar Altuğ - Umut Elçioğlu

Ebru Şallı-Ozan Orhon

Ebru Şallı, şöhretinin ilk dönemlerinde şarkıcı Ozan Orhon ile aşk yaşamaya başladı. 1997 yılında dünya evine girdiler. Her fırsatta 'ölene kadar birlikte yaşamak istiyoruz.' diyorlardı. Bu hayali gerçekleşemedi. Ebru Şallı ve Ozan Orhon şiddetli geçimsizliği neden göstererek 1998 yılında boşandı.

Adliye çıkışında açıklama yapan Ebru Şallı "Barışma ihtimaliniz var mı?" sorusunu kesin bir dille reddetti. Çift bir daha görüşmedi.

İbrahim Tatlıses - Asena

İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ile birlikteyken adı Asena ile aşk dedikodularına karıştı. Tatlıses, bu iddiaları reddetti ama çift kameralar önünde samimi pozlar vermekten çekinmedi.

İlişkileri boyunca birçok tartışma yaşayan İbrahim Tatlıses ve Asena ilişkisi, Tatlıses'in adının Ayşegül Yıldız ile aşk dedikodularına karışmasıyla bitti.

Olayın ardından bacağından kurşunlanan Asena, bu saldırıyı yaptıran kişinin İbrahim Tatlıses olduğunu öne sürdü ve suç duyurusunda bulundu. İbrahim Tatlıses ve Asena artık birbirlerinin isimlerini anmıyor.

Aysun Kayacı ve Emre Aşık

Örnek çift, sürpriz bir şekilde ilişkilerini bitirmişti. Ayrılıktan bir süre sonra Aysun Kayacı'nın, rol aldığı dizinin yapımcısı olan Fatih Aksoy ile görüntülenmesi ihanet dedikodularının çıkmasına sebep oldu.

Aradan yıllar geçti, Aysun Kayacı pek çok ilişki yaşadı ve sonunda evlenerek yurt dışına taşındı. Emre Aşık ise hayatına yepyeni bir sayfa açtı. 7 yıl aynı evi paylaşan çift artık adlarını bile anmıyor.

Bülent Ersoy - Cem Adler

Diva, 3 Nisan 1998'de kendisinden yaşça küçük olan İzmirli Cem Adler ile evlendi. Ersoy ve Adler'in evliliği kısa sürdü. Çift birlikte geçen bir buçuk yılın ardından "Şiddetli geçimsizlik ve zina" sebebiyle 1999'da boşandı.

Birbirleri hakkında karşılıklı suçlamalarda bulunan eski çift bir daha bir araya gelmedi.

Bülent Ersoy - Armağan Uzun

Ersoy'un jürisi olduğu Popstar Alaturka yarışmasında tanışan çift sade bir törenle dünyaevine girdi. Ancak bu mutluluk Armağan Uzun'un İzmirli bir güzelle samimi şekilde görüntülenmesiyle sona erdi.

Aşkları ile gündeme bomba gibi düşen Armağan Uzun ve Bülent Ersoy, artık görüşmüyor.

 
 

 

 
 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal