Eski Gelin Adayı Sinem Umaş'ın 13 Yıl Hapsi İsteniyor

'Gelinim Olur musun?' programıyla adını duyuran eski gelin adayı Sinem Umaş hakkında, polisle yaşadığı gerginliğin ardından dava açıldı.

14.11.2018-15:32 - (Son Güncelleme: 14.11.2018-15:30) Eski Gelin Adayı Sinem Umaş'ın 13 Yıl Hapsi İsteniyor

Hazırlanan iddianamede, polis memurları Sinem Umaş şüpheli, Kadir K. ile Kerem A. müşteki sıfatıyla yer aldı.

Kadir K. ve Kerem A.'nın, Şişli Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'nde görevli oldukları, suç tarihinde devriye gezdikleri belirtildi.

İddianamede polislerin, saat 22:00'dan sonra tekelden elinde alkol poşetleri olduğunu fark ettikleri Sinem Umaş'ın yanına gittikleri ifade edildi. Polisler, Umaş'ın alkol aldığı büfeyle ilgili işlem yapmak üzere tutulacak tutanağa imza atması gerektiğini söyledikleri ifade edildi.

Umaş'ın polis merkezine çağrılmasıyla tartışma yaşandı. Umaş, polislere 'Ben hiçbir yere gitmiyorum. Siz kimsiniz de beni karakola götüreceksiniz. Beni alacak adam daha anasının karnından doğmadı. İstediğim saatte istediğim yerden alkol alırım.' dediği anlatıldı.

İddianamede, Umaş'ın, 'görevi yaptırmamak için direnme', 'kamu görevlisine karşı alenen hakaret' ve 'kamu malına zarar vermek' suçlarından 2 yıl 9 aydan 13 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor.

Sinem Umaş, Şubat ayında hakim karşısına çıkacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal