Ersin Korkut: Mess Yerine Onunla Vakit Geçiriyorum

Survivor 2020'den sakatlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Ersin Korkut, haftalar sonra Türkiye'ye döndü. Ersin Korkut, Mert Öcal ve Parviz Abdullayev ile Etiler de görüntülendi.

02.07.2020-14:49 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-14:38) Ersin Korkut: Mess Yerine Onunla Vakit Geçiriyorum

Ersin Korkut, çok sevdiği köpeği Mes'in ölümüyle gündem olmuştu. Haftalar sonra Türkiye'ye dönen Korkut, Survivor'da aynı takımda olduğu arkadaşları ile Etilerde bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Survivor 2020'de yarışırken Ersin Korkut, çok sevdiği köpeği Mess'i kaybetmişti. Ünlü oyuncu Ersin Korkut, Survivor'da yarıştığı arkadaşları Mert Öcal ve Parviz Abdullayev ile Etiler bir mekandan çıkarken UçanKuş TV’nin objektiflerine yansıdı. Köpeğinin ölümü ile yıkılan Ersin Korkut'a arkadaşları bir jest yaparak ölen köepeğinin cinsinden bir köpek hediye etmişlerdi. Muhabirlerin Mess ile sorduğu soruya Ersin Korkut,“Yapacak bir şey yok. Mess’in yerine onunla vakit geçiriyorum. Evet yeni köpeğime alıştım. O da bana alıştı. Buraya geleceğim diye bırakmıştım, şimdi gidip onu alacağım, eve gideceğiz” şeklinde cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal