Erkan Petekkaya Uçakta Yaşanan Olayla İlgili Soruya Sinirlendi

Ünlü Erkan Petekkaya, Bodrum'da düzenlenen bir ödül gecesine katıldı. Petekkaya, Dalaman uçağında yaşanan olayla ilgili sorulan soruya ateş püskürdü.

13.05.2019-11:42 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-11:38)

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Bodrum'da düzenlenen bir etkinlik kapsamında ödül gecesine katıldı. Petekkaya, etkinlikte basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.

Erkan Petekkaya, Dalaman uçağında yaşanan olay hakkında da açıklamalarda bulundu. Petekkaya, uçakta yaşanan olayla ilgili 'Konuyla ilgili fazla konuşmanın anlamı yok. Ben ünlü bir adamım. Onlar benim velinimetim. Ben haklı olsam da, önemli değil benim her zaman daha mütevazı olmam gerekiyor. ' dedi.

MUHBİRİN SORDUĞU SORUYA ÖFKELENDİ

Erkan Petekkaya, bir muhabirin sorduğu 'Karşı taraf tacize uğradım dediği için ne hissettiniz, nasıl bir duygu?' sorusuna öfkelendi.

'AMACINIZ NE?'

Petekkaya, kendisine gelen soru karşısında 'Amacınız ne, ne yapmaya çalışıyorsunuz? Onlar halk bir şey olmaz. Bizim başımıza böyle şeyler çok geliyor. İnsanların iyileri kadar kötüleri de var. Bir oradan telefonla çekiyor biri takibe takip diyor.

'HERKES MAGAZİNCİ OLMUŞ'

Haber bültenlerinin ihbar hatları var. Herkes magazinci olmuş, herkes haberci olmuş. Bir şeyler çekip bana para ver diyorlar.' diyerek tepki gösterdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal