Eltilerin Savaşı Netflix'te Yayınlanacak

Bu yıl vizyona giren komedi filmi Eltilerin Savaşı Netflix'te de yayınlanacak. Vizyona girdiği günden itibaren iyi bir izlenme oranı elde eden Eltilerin Savaşı sevilen dijital platformda da yayınlanacak.

23.06.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-16:33) Eltilerin Savaşı Netflix'te Yayınlanacak

Başrollerinde Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğşu'nun yer aldığı Eltilerin Savaşı filmi vizyona girdiği ilk üç günde 586 bin 946 kişi tarafından izlenme başarısını yakaladı.

Hem oyuncusu hem de senaristi olan Gupse Özay, Eltilerin Savaşı filmi ile başarısına başarı kattı. Bu zamana kadar Özay'ın dahil olduğu filmler arasında Eltilerin Savaşı iyi bir başarı elde etti. Eltilerin Savaşı filminin ne zaman Netflix'e geleceği merak ediliyordu. İzleyicilerin bu merakı bir yanıt buldu. 31 Ocak tarihinde vizyona giren Eltilerin Savaşı filmi 3 Temmuz itibariyle Netflix’te yayınlanacak. Filmin konusu şöyle; İki elti olan Sultan ve Gizem arasında yaşanan tatlı çekişmeler birbirlerini tanımaya başladıkça ufak bir rekabete dönüşüyor. Bu arada bu iki eltinin kocaları Selim ve Fatih kardeşler de bu çekişmelerden nasiplerine düşeni alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal