Çukur’un Emrah Amiri Çarpışma Dizisi Oyuncu Kadrosunda! Dizi Hangi Kanalda?

Çukur dizisinde Sena’nın abisi Emrah Amir olarak oynayan Alperen Duymaz yeni bir dizi ile ekranlarda olacak. Peki Çarpışma dizisinin konusu ne dizide kimler rol alıyor Alperen Duymaz kimdir, gibi soruların cevapları yazımızda sizlerle.

26.09.2018-13:54 - (Son Güncelleme: 15.12.2018-14:27) Çukur’un Emrah Amiri Çarpışma Dizisi Oyuncu Kadrosunda! Dizi Hangi Kanalda?

Çukur dizisinde Sena’nın abisi Emrah Amir olarak oynayan  Alperen Duymaz yeni bir dizi ile ekranlarda olacak. Peki Çarpışma dizisinin konusu ne dizide kimler rol alıyor Alperen Duymaz kimdir, gibi soruların cevapları yazımızda sizlerle.

ÇARPIŞMA DİZİSİ KONUSU NASIL? DİZİDE KİMLER OYNUYOR?

Çarpışma adlı polisiye bir dizi ile ekranlara gelecek olan oyunculara bakacak olursak dizinin başrolü için Kıvanç Tatlıtuğ’un adı geçmekte. Başarılı oyuncunun dizideki partneri olması içinse Serenay Sarıkaya ve Cansu Dere’nin adı geçiyor.

Cansu Dere’nin olmasına daha büyük ihtimal gözüyle de bakılsa henüz bayan başrol için net bir anlaşma sağlanamadı. Gelen bir detay ise Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde olduğu Çarpışma dizisinde Alperen Duymaz’ın katıldığı. Show Tv ekranlarında yayınlanması beklenen dizide Alperen Duymaz da kilit bir karaktere hayat verecek.

Geçtiğimiz sezonda yine Ay Yapım imzalı olan Çukur dizisinde Sena’nın üvey abisi Emrah amir olarak diziye dahil olan Alperen Duymaz oyunculuğu ile seyirciden tam not almayı başardı. Psikopat bir karaktere sahip olan Emrah Amir ile Çukur’daki dengeler epeyce sarsıldı. Diziye sonradan dahil olmasına rağmen dizinin hafızalara yer eden karakterlerinden olan Emrah Amir dizinin en önemli karakterlerinden biri oldu. Çukur sezon finalinde ise Avukat Nazım için hazırlanan zehirli içeceği yanlışlıkla içerek ölerek diziye veda etti. Peki Alperen Duymaz kimdir? Kaç yaşında? Nereli? detaylar haberimizde...

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? DETAYLAR...

 Çukur’da Sena’nın abisi olarak karşımıza çıkan Alperen Duymaz daha önce de Bodrum Masalı adlı dizide Dilan Deniz Çiçek ile abi kardeşe hayat vermiştir.

alperen duymaz ile ilgili görsel sonucu

1992 senesinde başkentimiz Ankara’da dünyaya gözlerini açmıştır. 1,84 boyunda ve 73 kilo olan oyuncu Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Yalnız kalmaktan korkutuğunu ifade eden oyuncu, çok inatçı biri olmadığını da sözlerine ekliyor.  İkizler burcu olan oyuncu Bodrum Masalı adlı dizi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncu bu dizinin ardından Acı Aşk adlı dizide rol almıştır.

Aslan Ailem adlı Trt ekranlarında yayınlanan dizide rol alan Burcu Özberk ile sevgili olan Alperen Duymaz, sevgilisi Burcu Özberk ile beraber 9 Martta beyaz perdede yayınlanacak olan Diriliş Karatay: Son Selçuklu Destanı adlı yapımda rol aldı. Diriliş Karatay adlı sinema filminde de oyunculuğu ile adından söz ettirecek. Bodrum Masalı adlı dizide ise Cesur karakterine hayat vermiştir. Kamera karşısına çıktığı ilk yapım ise Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi olmuştur.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal