Çukur Dizisi Saadet Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

Çukur dizisi Saadet kimdir? Gerçek adı nedir? Daha önce hangi dizilerde rol almıştır? Boyu-kilosu nedir? Bütün bu sorularınızın cevabı haberimizin devamında sizlerle…

27.09.2018-14:52 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-14:40) Çukur Dizisi Saadet Kimdir? Gerçek Adı Nedir?

 Çukur dizisi Saadet kimdir? Gerçek adı nedir? Daha önce hangi dizilerde rol almıştır? Boyu-kilosu nedir? Bütün bu sorularınızın cevabı haberimizin devamında sizlerle…

Çukur Saadet Kimdir?

Saadet, Koçovalı ailesinin üyelerinden biri olmuştur. Evin mutfağında kraliçe olan Saadet lezzetli yemekleriyle bilinir. Sultan hiç evlenmemiştir. Küçük yaşlarda gönlünü kaptırdığı Saadettin‘i yüreğinden hiç çıkaramamıştır. Saadettin annesi Mihriban’ın vefat etmesinin üzerine üvey babası onu Varto’ya götürmüştür.

Vartolu yıllar sonra Çukur’a geri döndüğünde Saadet’i görmüştür. Saadet ise küçükken baş harflerini yazdıkları kalbe bakarak eski günleri hatırlar. Tam da bu anda Vartolu onu görür ve Saadet’in de onu yüreğinden atamadığını anlar ve Saadet’i arar. Vartolu Türkçe Öğretmenliği yaptığını ve Çukur’a ziyarete geldiğini söyler. Saadet de bu yalana inanır. Vartolu’nun kendisini aramasına da ses etmez. Vartolu’nun da henüz evlenmemiş olmasına da ayrı sevinir. Kendine daha da özen göstermesi Sultan’ın gözünden kaçmaz. Sultan uyarınca mecburen sürdüğü ruju dahi silmek zorunda kalır.

boncuk yılmaz ile ilgili görsel sonucu

Çukur Dizisi Saadet’in gerçek adı ise Boncuk Yılmaz. İstanbullu olan güzel oyuncu, 1981 senesinde dünyaya gözlerini açmıştır. Boncuk ismini biricik babasının verdiğini anlatan oyuncunun iki de kardeşi vardır. 1,65 boyunda olan başarılı oyuncu, Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Bir tren yolculuğu sırasında tanıştığı Ahmet Uluçay hayatında da dönüm noktası olmuştur. Çünkü bu yolculukta tanışması sonucu Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak adlı sinema filminde rol almıştır. Başarılı bir oyunculuk kariyerine sahip olan oyuncu Siyad tarafından Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Daha sonra Sessiz Gece, Kızlar Yurdu, Sıla, Haneler, Mazi Kalbimde Yaradır, .bir Yastıkta adlı yapımlarda da adından söz ettirmiştir. Son olarak ise Kaygı adlı sinema yapımında yer almıştır.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal