Çukur Dizisi 23. Bölüm İlk Sahnesi

Pazartesi günlerinin fenomen dizisi haline gelen Çukur'un 23. bölüm ilk sahnesi yayınlandı. Peki Çukur 22. bölümünde neler yaşandı? Reytingleri alt üst eden Çukur'da 23. bölümde neler yaşanacak? İşte Çukur 23. bölüm ilk sahne ve fragmanı...

27.03.2018-11:31 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-16:48)

Çukur'un 22. son bölümü ardından Çukur 23. bölümden ilk sahne yayınlandı. Show Tv ekranlarında yayınlanan ve her hafta reyking rekorları kıran Çukur dizisinde bu hafta yine heyecan dolu anlar yaşandı. Çukur 22. yeni bölümünde; Yamaç'ın 'Kimse benim sevdiklerime zarar veremez' cümlesi geceye damgasını vurdu. Çukur son bölüm ardından Çukur 23. yeni bölümden ilk sahnesini ekrana getirdi. Peki Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur 22. bölüm özeti, Çukur yeni 23. bölüm ilk sahnesi haberimizde...

ÇUKUR 23. BÖLÜMÜN İLK SAHNESİ

Çukur 23. bölüm ilk sahne yayınlandı. Çukur 23. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizden takip edebilirsiniz.

ÇUKUR 22. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç ve Vartolu, Baykal'ı depodan kurtarmak için çatışmaya girdi. Yamaç ve diğerlernin çatışmaya devam ettiği sırada Baykal’ı alan Vartolu hızla uzaklaştı. Nazım’ın Vartolu’ya, Baykal’ın yanında verici olduğunu söylediği anlarda dışarıdan ateş sesleri yükseldi.

Baykal’ı kurtarmaya gelen ekibe karşılık vermeyen Vartolu ve Medet, Baykal’ı bırakıp kaçmak zorunda kaldı. İdris'i arayan Ziya, İdris’e Elvis’in görüşme isteğini anlattı. Baykal’ı geri isteyen Elvis, İdris ve Yamaç’la görüştüğü sırada tüm Koçovalı kadınlarını kaçırdığını söyledi.



Aliço, Hale’nin intkamı için Laz’ı bulup ve kulübesine getirdi. Elvis’in teslimatçısını bulan Yamaç, yaptığı planla Elvis’i takibe başladı.

Yamaç, Elvis’e kadınları bırakmasını söyledi. Elvis’n Koçovalı kadınlarını sıraya dizerek Yamaç’a izlettiği final sahnesinde gerilim zirveye çıktı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal