Çocuklar Duymasın Sezon Finali Yapıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi hakkında yapımcıdan ilk açıklama geldi. Çocuklar Duymasın dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

06.04.2019-16:52 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-16:48) Çocuklar Duymasın Sezon Finali Yapıyor

2002 yılından itibaren dönem dönem televizyonda yayınlanan Çocuklar Duymasın hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisi yapımcısı sezon finali tarihini açıkladı.

Televizyon tarihine damgasını vuran ve uzun soluklu olarak devam eden Çocuklar Duymasın dizi erken sezon finali kararı aldı. Çocuklar Duymasın dizisinin yayınlanacak olan 76. bölümü ile sezon finaline girmeye hazırlanıyor.

BİROL GÜVEN'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcısı Birol Güven, dizinin sezon finali hakkında detayları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Birol Güven, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Kanal D, önümüzdeki hafta Çocuklar Duymasın'ın bu sezon yayınlanacak olan son bölümünü yayınlayacak ve bir süre ara vereceğiz. Tüm ekip arkadaşlarıma emekleri için çok teşekkür ederim.' ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal