Ceyda Düvenci Eşi Bülent Şakrak Ve Kızı Melisa'yı Anlattı

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, Aralık 2015'te dünya evine girdiği kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Düvenci eşinin duygusal bir insan olduğuna değindi.

15.05.2018-16:33 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-16:22) Ceyda Düvenci Eşi Bülent Şakrak Ve Kızı Melisa'yı Anlattı

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, Aralık 2015'te dünya evine girdiği kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Düvenci eşinin duygusal bir insan olduğuna değindi.

Bir alışveriş merkezinde gerçekleşen etkinlik kapsamında sevenleriyle bir araya gelen Pınar Altuğ Atacan ve Ceyda Düvenci anneliklerini ve mutlu evliliğin sırlarını anlattı.

Çocuk gelişimi alanında eğitim aldığını dile getiren Ceyda Düvenci, ''Gelecek sene de psikoloji okuyacağım. İyi bir psikolog olmak istiyorum. 45 yaşımdan sonra özel durumda olan annelerin psikolojilerine destek vermek istiyorum" şeklinde konuştu.

"Anne olmayı yeniden istiyorum" diyen ünlü oyuncu, "Her an üçüncü çocuğu yapabilirim. 2 buçuk sene sonra ilk defa Bülent ile yalnız başımıza bu ay sonu tatile gideceğiz. Ama sürekli olmadığımız zamanlar nasıl olacak planlayarak geçiyor'' ifadelerini kullandı.

''Aşkın Kanunu'' dizisinin setinde başlayan aşklarını nikâh masasına taşıyan Ceyda Düvenci kızı Melisa ve Eşi Bülent Şakrak'la olan ilişkisini anlattı.



Düvenci mutlu ailesi hakkında samimi açıklamalarına devam ederek; "Melisa her zaman benim iki babam var diyor. Bülent de Melisa'nın en iyi arkadaşı olmayı talep etti, ''İleride size söyleyemediklerini bana söylesin istiyorum'' dedi.

Düvenci Engin Akgün'den olan serebral palsi hastası kızı Melisa ve eşi Şakrak arasında yaşanan bir anısını da anlattı.

Ünlü oyuncu; ''Melisa 5 yaşındaydı… Bülent'in üzerinde o gün kamuflaj bir pantolon vardı. Melisa ona baktı ve 'Sen benim bundan sonra asker babam olur musun' dedi. Bülent arabayı E5'te kenara çekti ve 10 dakika ağladı. Melisa, " O benim Bülent Babam o benim Engin Babam" dedi ve birbirinden ayırmadı." dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal