Cem Yılmaz Nereli?

1973 yılda İstanbul-Fatih’te dünyaya gelen Cem Yılmaz, aslen Sivaslıdır. İlk ve orta öğrenim hayatını Koca Mustafa Paşa, Fatih’te Mehmet Akif İlköğretim Okulunda tamamlamıştır.

17.07.2020-12:09 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-12:07) Cem Yılmaz Nereli?

Ardından lise hayatı için yaşadığı yerin biraz dışına çıkan Cem Yılmaz, Bahçelievler’de bir okuldan mezun olmuştur. Üniversiteye gideceği yıllarda bile gözü yükseklerde olan Cem Yılmaz Boğaziçi Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunudur.

Daha gençlik yıllarında Leman dergisi için karikatür çizen Cem Yılmaz, ilk sahne deneyimi de Leman Kültür Merkezinde yapmıştır. Daha sonra Beşiktaş’ta farklı yerlerde sahneye çıkmaya başlayan usta oyuncu, adını bu yıllarda duyurmuş ve Türkiye’nin en sevdiği komedyen haline gelmiştir. 2020 yılına kadar çıktığı sahne ve gösteri sayısı 5.000’i aşkındır.

Cem Yılmaz Hakkında

İlk sinema deneyimini 1998 yılında ‘her şey çok güzel olacak’ adlı film ile yapmıştır. Daha sonra kendisi bu işe soyunan Cem Yılmaz, Türk sinema tarihinde rekorlar kırmış GORA ve AROG filmlerini izleyicisi ile buluşturmuştur. Türkiye’de neredeyse bir ilke imza atan başarılı oyuncu ilk filminde gezegenler arası yolculuk konusunu ele almaktadır. İkinci filmi AROG da ise gezegenler arası yolculuk yaparken aşık olduğu kadını dünyaya getirmesinin ardından kendisi zamanda oldukça geriye doğru bir seyahat yapmaktadır ve burada başına gelenleri her zaman olduğu gibi en esprili dille izleyenlerine sunmaktadır.

Cem Yılmaz’ın diğer filmleri ise Hokkabaz, Yahşi Batı, Arif V 216 ve Karakomik’tir. Bir yandan sahne performanslarını da devam eden Cem Yılmaz’ın her sahnesi kapalı gişe oynamıştır. Aldığı sayısız ödüller ve başarısının devamını günümüzde halen devam ettiren oyuncu, Türkiye’nin en önemli isimlerinden biridir. 2012 yılında televizyon oyuncu olan Ahu Yağtu ile evlenmiş fakat işinde yakaladığı aşkı özel hayatına yansıtamamış ve kısa süre sonra boşanmıştır. Bu evlilikten Kemal adında bir oğlu olan Cem Yılmaz, günümüzde sevilen bir televizyon oyuncusu olan Serenay Sarıkaya ile birliktedir. Türkiye’nin en fazla Twitter takipçisine sahip olan Cem Yılmaz’ın elde ettiği bu başarı herkes tarafından takdir edilmektedir. Hayatını Kemerburgaz-Göktürk’te idam ettiren oyuncu doğa ile iç içe olmanın kendisine huzur verdiğini ve zihnini açtığını belirtmektedir.

Şimdilerde Karakomik adlı film senaryosunu diziye uyarlayıp, internet ortamında sevenleri ile buluşturmuştur. Cem Yılmaz’ın hobileri arasında, tuttuğu takım olan Fenerbahçe’nin maçlarını izlemek, oğlu ile zaman geçirmek ve herkesin bildiği gibi arabaları ile ilgilenmek yer almaktadır. Hayatta en sevmediği şeyin kandırılmak olduğu söyleyen Cem Yılmaz’ın başına gelmesinden en çok çekindiği durum ise akli dengesini kaybetmek olduğu bilinmektedir. Bugünlerde bir internet dizisi platformu ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelen Cem Yılmaz, yeni çıkarttığı filmin platform mecralarından tanıtımının ve reklamının yapılmamasına sinirlenen Cem Yılmaz, sosyal medyada sergilediği gergin tavırlar ile dikkatleri üzerine çekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal