Burcu Esmersoy Cüzdan Yorumuyla Takipçilerini Kızdırdı

'Sevgiliniz yanınızdaysa cüzdana ihtiyacınız olmaz' diyen Burcu Esmersoy'a kadınlardan tepki yağdı. Paylaştığı videodan sonra sosyal medyada günün polemiği haline geldi.

10.04.2018-09:13 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-09:00) Burcu Esmersoy Cüzdan Yorumuyla Takipçilerini Kızdırdı

Sevgiliniz yanınızdaysa cüzdana ihtiyacınız olmaz diyen Burcu Esmersoy'a kadınlardan tepki yağdı. Paylaştığı videodan sonra sosyal medyada günün polemiği haline geldi.

Bir çok ünlü isim gibi sosyal medyada kanal açan sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, paylaştığı video sonrasında büyük tepki aldı. Küçük bir çanta hazırlamak üzerine bilgiler verdiği videoda; "Erkek arkadaşınızla birlikteyseniz, cüzdana ihtiyacınız olmayabilir…  Ama ne olur ne olmaz diye… Ki ben ne olur ne olmazcıyım! Mutlaka yanıma para almaya çalışıyorum ya da bir kart…" dedi. Bu video sonrasında Esmersoy'a tepkiler çığ gibi büyüdü.

Hemcinsleri Esmersoyu eleştiri yağmuruna tuttu. ''Niye biz kadınlar Asalak mıyız ki yanımıza cüzdan almayalım''. ''Hesabı erkek öder veya kadın adamın yanında elini cebine atamaz tabularınızdan ne zaman vazgeçeceksiniz'' gibi yorumlar yapıldı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal