Bu Yılki Venedik Film Festivali Jüri Başkanlığını Cate Blanchett Yapacak

Başarılı oyuncu Cate Blanchett, 2-12 Eylül tarihleri arasında arasında düzenlenecek olan Venedik Film Festivali'nde jüri başkanlığı yapacak.

30.05.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-16:37) Bu Yılki Venedik Film Festivali Jüri Başkanlığını Cate Blanchett Yapacak

Bu yıl 77’ncisi düzenlenecek olan Venedik Film Festivali, 2-12 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Festivalin jüri başkanlığını Cate Blanchett üstlendi.

Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi, Thor: Ragnarok ve Robin Hood gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu Cate Blanchett, Venedik Film Festivali'nde jüri başkanlığı yapacak. Festivalini düzenleyen Venedik Bienali tarafından yapılan açıklamada, ana yarışma jürisine Cate Blanchett’ın başkanlık edeceği bildirildi. Oyuncu Cate Blanchett, jüri başkanı seçilmesiyle ilgili “Venedik Film Festivali’nde jüri başkanı olmak büyük bir zevk ve ayrıcalık” dedi. Blanchett’ın başkanlık yapacağı jüride, ana yarışmadaki diğer ödüllerle birlikte en iyi filme verilen Altın Aslan ödülünün kazananını belirleyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal