Bircan Bali'nin Eski Sevgilisi Özkan Şen'den Açıklama

Magazin yorumcusu Bircan Bali ile samimi fotoğrafları ifşa olan Özkan Şen, yaşadıkları aşkı doğrulayan bir açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.

22.10.2018-15:09 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-15:03)  Bircan Bali'nin Eski Sevgilisi Özkan Şen'den Açıklama

Söylemezsem Olma programının sivri dilli sunucusu Bircan Bali'nin eski sevgilisi Özkan Şen ile olan uygunsuz fotoğrafları sızdırılmıştı. Bircan Bali, bu olay sonrasında canlı yayında yaptığı açıklama ile görüntüleri sızdıran kişiyi bildiğini söylemişti.

Mr. Jade lakaplı başarılı iş adamı Özkan Şen, konuya ilişkin sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

O açıklama ise şöyle,

'İLİŞKİDEN ÇIKIP BAŞKA BOYUTLARA TAŞINDI'

'Hakkımda çıkan haberlerle ilgili susmayı tercih etmiştim fakat çıkan haberler, 2 yetişkin insanın ilişkisinden çıkıp başka boyutlara taşınmış olmasından dolayı tarafımca bir cevap hakkı doğuyor. 4 gündür değerli basın mensupları ve siz değerli takipçilerim hem DM yoluyla hem de telefondan ulaşarak açıklama yapmamı istediniz, ben de ilk ve son olarak bu konuyla ilgili açıklama yapıyorum.

'BİRCAN'LA YAŞADIĞIMIZ İLİŞKİ DOĞRU'

Evet, Bircan Hanım’la yaşadığımız ilişki doğrudur. Yaklaşık 2 ay bir beraberlik yaşadık daha sonra bazı sebeplerden dolayı bu ilişkiyi bitirme kararı aldım. Asıl konu, ne yazık ki benim 'evli biri' olarak lanse edilmem.



'EVLİ DEĞİLİM'

Arkadaşlar, ben evli değilim! Yaklaşık 3 sene önce evliliğim resmi olarak bitmiştir. Bircan Hanım da bekâr ben de bekâr, iki yetişkin insanın ilişkisi ne kadar normalse bizim ilişkimizde bir o kadar normal.

'DENEDİK OLMADI'

Birbirimizi sevdik, denedik ama olmadı. Hakkımda yapılan yalan haberler, iftiralar için avukatımla birlikte suç duyurusunda bulunduğumu belirtmek isterim. Sevgili kuzenim İsmail YK'nın olaylarla ilgisi olmadığı halde adınının böyle bir konuyla yan yana getirilmemesini önemle rica ediyorum. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim. Mr.Jade' paylaşımında bulundu.

Özkan Şen sosyal medyada kimliğinin videosunu da paylaştı. 

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal