Beckham Ailesinin Lüks Malikanesine Hırsız Girdi

David Beckham ve karısı Victoria'nın Cotswolds'daki 6 milyon dolarlık malikanesine girmeye çalışan üç kişi CCTV kamerasına yakalandı.

22.10.2018-13:24 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-13:20) Beckham Ailesinin Lüks Malikanesine Hırsız Girdi

Polis memurları, eski İngiltere futbol kaptanı David Beckham ve karısı Victoria'nın evlerinden birine çağrıldı ve Cotswolds'daki 6 milyon dolarlık malikaneye girmeye çalışan üç kişi CCTV kamerasına yakalandı. The Sun gazetesine göre, davetsiz misafirler çalınabilecek değerli eşyaların yerini belirlemek için çitlere karşı bir merdiveni eğmeyi ve evin pencerelerine bakmayı başarmıştı. Suçlular, Beckham çiftinin olmadığı sırada eve girmeyi planladılar - o sırada ünlü aile Avustralya'yı ziyaret ediyordu.Ancak, polisler gelmeden önce hırsızlar kaçtı.David ve Victoria Beckham meydana gelen hırsızlık girişiminden dolayı şok oldular. Beckham ailesi, Prens Harry ve Invictus Oyunlarını desteklediği Avustralya'dan eve dönmeyi reddediyor.

Açıklamara göre, Beckham'lar evlerinin, yüklü hareket sensörü alarmlarının korunmasında bekçi köpekleri görevlendirmişler ve daha fazla hırsızlık girişimini önlemek için düzenli güvenlik devriyeleri düzenlemişler.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal