Beşiktaş'ın Kalecisi Karius ve Ece Sükan Aşk mı Yaşıyor? Ece Sükan Kimdir, Kaç Yaşında?

Türkiye'ye geldiği günden beri gündemden düşmeyen Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius, iletişime geçmeye çalıştığı Ece Sükan için, tenis dersleri almaya başladı. Beşiktaş'ın kelecisi Loris Karius ve Ece Sükan aşk mı yaşıyor? Ece Sükan kimdir, kaç yaşında? detaylar haberimizde...

13.12.2018-12:29 - (Son Güncelleme: 13.12.2018-12:26) Beşiktaş'ın Kalecisi Karius ve Ece Sükan Aşk mı Yaşıyor? Ece Sükan Kimdir, Kaç Yaşında?

Özel hayatı ve yakışıklılığı ile Türkiye'ye geldiği günden beri gündemden düşmeyen Beşitaş'ın kalecisi Loris Karius, Ece Sükan'a gördüğü mekanda hayran olmuştu.

Yakışıklı kaleci, Sükan ile tanışmak için araya aracılar sokmuş ancak başarılı olamamıştı. Daha sonra stil danışmanı olması için teklif götürdüğü Sükan'dan olumsuz yanıt almıştı.

25 yaşındaki Karius, teklifi geri çevrilse de pes etmesi ve Sükan'ın özel ders aldığı tenis hocasından ders almaya başladı.

Ece Sükan ile aynı hocadan ders almaya başlayan Karius, sonunda ünlü stilistle tanıştı.

ECE SÜKAN KİMDİR?

1977 yılında Ankara'da dünyaya gelen Ece Sükan, İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ted Ankara Koleji'nde tamamladı.

Kyahan'la bilrikte TRT ekranlarında Cumartesiden Cumartesiye programını sunan Sükan, Uzun Çoraplı Pippi ve Susam Sokağı çizgi filmlerinde seslendirme yaptı.

1998 yılında Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olmuştur. Yarışmadan sonra profesyonel olarak mankenlik yapmaya başlamıştır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal