Berker Güven Kimdir? Vatanım Sensin Aleksi Kimdir?

Berker Güven sevgilisi, Berker Güven yaş, Berker Güven Çağ Çalışkur, Berker Güven boyu, Berker Güven yaşı konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

25.05.2018-14:49 - (Son Güncelleme: 25.05.2018-14:34) Berker Güven Kimdir? Vatanım Sensin Aleksi Kimdir?

Berker Güven sevgilisi, Berker Güven yaş, Berker Güven Çağ Çalışkur, Berker Güven boyu, Berker Güven yaşı detaylar haberimizde...

Kanal D'nin başarılı dizilerinden olan Vatanım Sesin'de Leon'un kuzeni Aleksis karakterine hayat veren Berker Gücen diziye erken veda etti. Vatanım Sesin Dizisi Haziran ayında final yapmaya hazırlanıyor.

Berker Güven, 1994'te İstanbul'da doğdu. Berker Güven, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. Berker Güven, kendini ilk olarak Tiyatro sahnesinde tanıtmıştır. Berker Güven 'Yen' isimli tiyatro oyununda yardımcı erkek oyuncu olarakyer almıştır ve bu rol ona ödül kazandırmıştır.

Berker Güven, 2017 yılında 'Babam' adlı filmde rol almış ve göstermiş olduğu oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

BERKER GÜVEN ÇAĞ ÇALIŞKUR

Berker Güven, İpek Bilgin'in kızı Çağ Çalışkan ile birlikte. Aralarında büyük yaş farkı olan çiftin bebek bekledikleri öğrenildi.

Boyu

1.80 cm.

Yaşı

23

Sevgilisi

Çağ Çalışkır

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal