Benim Adım Melek Dizisi Final mi Yapacak?

TRT1'in sevilen yapımlarından biri olan Benim Adım Melek dizisi dün akşam 50. bölümüyle ekranlara geldi. Meleğin uzun bir süredir hasta olması ve son bölümlerde hastaneye kaldırılması akıllara Benim Adım Melek ölecek mi sorusunu getirdi. Peki Benim Adım Melek ölecek mi? Benim Adım Melek final mi yapacak?

28.01.2021-17:28 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-17:28) Benim Adım Melek Dizisi Final mi Yapacak?

TRT1'in sevilen yapımlarından biri olan Benim Adım Melek final mı yapacak soruları sorulmaya başlandı. Melek'in hastanede uzun süredir kalması ve ilik bulunamaması akıllara bu soruyu getirdi. Benim Adım Melek dizisi final mi yapacak? Benim Adım Melek ölecek mi, iyileşecek mi?

BENİM ADIM MELEK ÖLECEK Mİ?

Benim Adım Melek dizisinde yer alan ana kahraman Melek ölecek mi? Melek'in ölüp ölmeyeceği sonraki bölümlerde belli olacak.

BENİM ADIM MELEK DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek reytinglerde düşüş yaşıyor. Ancak dizinin final yapıp yapmayacağına dair henüz belli bir açıklama yapılmadı. 

BENİM ADIM MELEK DİZİSİ OYUNCULARI

Nehir Erdoğan(Melek), Kutsi (Halil), Mehmet Çevik (Seyit Ali Karadağ), Kaan Çakır (Alpay), Mustafa Mert Koç (Ömer), Hande Kaptan (Kadriye), Muharrem Türkseven (Mahmut) ve Ece Özdikici (Funda) yer almaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal