Başörtülülere "Öcü" Diyen Serra Yılmaz, Başörtüsü Taktı

Başörtülü insanlanlara "Öcü" diyen oyuncu Serra Yılmaz, yönetmenliğini Rolando Ravello'nun üstlendiği 'La prima pietra' filminde rol gereği başörtüsü takmak zorunda kaldı.

03.12.2018-11:44 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-11:49)

İtalya'da vizyona girecek olan ve yönetmenliğini Rolando Ravello'nun üstlendiği 'La prima pietra' filminde, Serra Yılmaz, Kasia Smutniak'ın Müslüman kayınvalidesi rolüne hayat verdi. Serra Yılmaz'ın bu fotoğrafı, bir dönem başörtülülere söylediği sözleri akıllara getirdi.

MÜSLÜMAN KAYINVALİDE ROLÜNDE

Bu cuma İtalya'da vizyona girecek 'La prima pietra' filminde, Ferzan Özpetek'in 'Kemerlerinizi Bağlayın'da rol alan Kasia Smutniak ile Iaia Forte, Corrado Guzzanti, Valerio Aprea da oynadı. Bir dönem başörtülelere sarfettiği sözlerle tepki toplayan oyuncu Serra Yılmaz ise Kasia Smutniak'ın Müslüman kayınvalidesi rolünü oynadı.

"BANA ÖCÜ GİBİ GELİYOR" DEMİŞTİ

Filmin tanıtım afişinde başörtülü fotoğrafı paylaşılan Serra Yılmaz'ın 2012 senesinde söylediği "Ben esasen insanların kapalı olmasından hiç hazetmiyorum. Bazen korkuyorum başörtülülerden. Geçen gün hastaneye gittim, içeri girdim simsiyah bir öcü geldi üzerime. Korktum, korkutucu geliyor bana" sözlerini akıllara getirdi.

FİLMİN KONUSU

Okul bahçesinde başkalarıyla oynamayı isteyen bir çocuk, kapıcıyı biraz inciterek bir taş atar ve bir pencereyi kırar. Bu, Müslüman bir çocuktur ve olay, müdür, öğretmen, kapıcı ve eşinin de dahil olduğu bir tartışmaya neden olur. Beklenmedik tepkilerin meydana çıkacağı 'küçük' bir sorunu çözmek o kadar da basit olmayacaktır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal