Ayşen Gruda'nın Sevenlerini Üzecek Haberi Kızı Verdi

Ünlü oyuncu Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda, annesini hastalığı hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Gruda, annesinin yoğun bakıma alındığını ifade etti.

20.12.2018-14:44 - (Son Güncelleme: 20.12.2018-14:42) Ayşen Gruda'nın Sevenlerini Üzecek Haberi Kızı Verdi

Ünlü oyuncu Ayşen Gruda'nın tedavisine devam edilirken kızı Elvan Gruda'dan herkesi üzecek bir haber geldi.

Gruda'nın kızı Elvan Gruda, usta sanatçı hakkında yazılı bir açılamada bulundu.

'SON EVRE PANKREAS KANSERİ'

Ayşen Gruda'nın pankreas kanseri olduğunu belirten Elvan Gruda, 'Annem Ayşen Gruda tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Son evre pankreas kanseri ve karaciğer metastazı ile karşı karşıyayız. Bu hastalıkla 1 yıldır mücadele ediyoruz. Ancak, pankreas kanseri sinsi bir yapıda olduğu için son evrede kendini belli etti.

'AİLESİ OLARAK BAŞINDAYIZ'

Çok değerli doktorumuz Ergün Kasapoğlu yaşam süresini ve kalitesini en üst düzeyde tutabilmek için büyük emek sarf etti. Hastane Derindere, tüm imkanlarını seferber ederek son derece özenli bir bakım yürütmekte. Biz ailesi olarak her an başındayız.

'YOĞUN BAKIMA KİMSE ALINMIYOR'

Tıbbı açıdan durumu detaylı bir şekilde doktorları tarafından açıklanacaktır. Başka hiçbir bilgiye itibar etmeyiniz. Enfeksiyon riski olduğu için yoğun bakıma kimse alınamıyor. Ancak biliyoruz ki, bütün sanat dünyası, dostları, sevenleri, tüm Türkiye bizimle. Herkese çok teşekkür ediyoruz.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal