Ayşegül Yıldız Kimdir? Ayşegül Yıldız Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'ın hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Ayşegül Yıldız kimdir? Ayşegül Yıldız boyu kaç, kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

12.02.2020-16:05 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-16:04) Ayşegül Yıldız Kimdir? Ayşegül Yıldız Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Geçtiğimiz yıllarda İbrahim Tatlıses ile olan evliliğini noktalayan Ayşegül Yıldız'ın hayatına dair detaylar merak ediliyor. Peki, Ayşegül Yıldız kimdir? Ayşegül Yıldız boyu kaç, kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

AYŞEGÜL YILDIZ KİMDİR?

1981 yılında Bursa'da dünyaya gelen Ayşegül Yıldız, liseyi bitirmesinin ardından modellik yaptı ve yerel kanallarda sunuculuk yaptı.

Miss Turkey yarışmasında 4. oldu. Bodrum'da Fırat dizisinin çekimleri esnasında İbrahim Tatlıses ile tanışan Ayşegül Yıldız'ın hayatı değişti. Yıldız, Fırat ve İmparator adlı dizilerde rol alma şansı elde etti.

İbrahim Tatlıses'in vurulmasıyla birlikte sürekli yanında yer alan Ayşegül Yıldız, ünlü türkücü ile 2011 yılında nikah masasına oturdu ve bu evliliklerinden Elif Ada adında kızları dünyaya geldi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal