Ayşegül Akdemir 4 Aylık Hamile

Dört yıl önce nikah masasına oturan 'Güldür Güldür'ün yetenekli oyuncusu Ayşegül Akdemir ile besteci Gökhan Şahin'den güzel haber geldi. Ayşegül Akdemir'in 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

12.04.2018-10:46 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-10:49) Ayşegül Akdemir 4 Aylık Hamile

Dört yıl önce nikah masasına oturan 'Güldür Güldür'ün yetenekli oyuncusu Ayşegül Akdemir ile besteci Gökhan Şahin'den güzel haber geldi. Oyuncu Ayşegül Akdemir'in 4 aylık hamile olduğu ancak bunu sürpriz olsun diye en yakınlarından bile gizledikleri söyleniyor. Hatta çiftin bebeğin cinsiyetini bile öğrendikleri gelen bilgiler arasında.

AYŞEGÜL AKDEMİR KİMDİR?

1979 yılında İstanbul'da doğan Ayşegül Akdemir, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale bölümünden mezun olduktan sonra sanat hayatına Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başlamıştır. Ayla Algan'dan tiyatro beden dili ve plastik makyaj eğitimi almıştır. Daha sonra BKM'nin açtığı sınavı kazanarak ekibe dahil olmuştur.

GÖKHAN ŞAHİN KİMDİR?

Şarkı sözlerinin birçoğu çeşitli albümlerde yer alan Gökhan Sahin Fettah Can, Ziynet Sali Volkan Konak Kazım Koyuncu ve Demet Akalın gibi sanatçıların sahne çalışmalarına eşlik etti.

EVLENDİLER

Ünlü oyuncu Ayşegül Akdemir ve uzun süredir birlikte olduğu Gökhan Şahin 2014 yılında dünyaevine girdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal