Avlu Tülay Kim? Avlu Oyuncuları Arasına Dahil Olan Tülay’ın Gerçek Adı Ve Hakkında Merak Edilenler

Avlu Tülay’ın gerçek adı ve daha önce nerede oynadığını ve en son hangi projede görev aldığından bahsediyor olacağız. Eğer yazımız ilginizi çektiyse hadi buyurun okumaya başlayalım.

24.09.2018-11:37 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-11:17) Avlu Tülay Kim? Avlu Oyuncuları Arasına Dahil Olan Tülay’ın Gerçek Adı Ve Hakkında Merak Edilenler

Avlu Tülay’ın gerçek adı ve daha önce nerede oynadığını ve en son hangi projede görev aldığından bahsediyor olacağız. Eğer yazımız ilginizi çektiyse hadi buyurun okumaya başlayalım.

7 Haziran 2018 tarihinde sezon finaline giden Avlu oyuncuları yeni sezona bomba gibi hazırlandı. Dizide artık masum Deniz yok. Kudret’i öldüren bir katil ve çetesi var. Kudret’in yokluğunda masum girdiği ceza evinde katil olan Deniz ise kendisinin yaptıklarına inanamaz. Yeni sezonda Avlu dizisi Tülay olarak dahil olan Deniz’in karşısında mı? yoksa yanında mı yer alacak? Tüm bunları birazdan açıklayacağız.

Avlu Tülay Kimdir? Nasıl Bir Karakter?

19 Mart 2018 tarihinde Star TV de Perşembe günü yayın hayatına başlayan, Limon filmin yapımını üstlendiği, Hayri Aslan’ın yapımcılığını yaptığı, yönetmek koltuğunda Yüksel Aksu’nun oturduğu dizi Perşembe gününe damga vurmayı başardı ve ilk günden itibaren dizi eleştirmenlerinden tam not almayı başardı.

Reytinglerde ise ilk bir kaç bölüm tanınma aşamasını saymazsak oldukça başarılı bir reyting aldığını ve Star TV yöneticilerinin ve yapımcının yüzünü güldürdüğünü söyleyebilirim. Oldukça zor imkanlarla çekimleri yapılan dizinin çekimlerinin yapıldığı spor salonundan ceza evi görünümüne dönüştürülen ve oldukça yüklü miktarda yatırım yapılan alanın mülkiyetinde oluşan bazı aksaklıklar nedeni ile çekim yeri için sıkıntı yaşamasına rağmen oldukça başarılı bir dizi ortaya çıkardılar.

Bu sene bütün aksilikleri bir kenara bıraktıklarını ve hikayeyi daha da canlandırmak ve heyecanı katlayarak artırmak için basına önce ceza evi müdürün kadroya dahil olduğu yansıdı. İkinci olarak yansıyan ise Avlu dizisi Tülay karakteri oldu. Şimdilik Avlu Tülay karakterinin nasıl bir karakterle geleceği sır gibi saklansa da önemli bir karakterle geleceğini biliyoruz. Büyük ihtimalle Deniz ve Azra’nın karşısında olacak.

Avlu Yeni Gelen Oyuncu Tülay‘ı Kim Canlandırıyor? Oyuncunun Gerçek Adı Ne?

Avlu dizisinde Tülay karakterini canlandıracak oyuncunun gerçek adıYağmur Çağlan‘dır. 1990 yılında hayata gözlerini açan Haldun Dormen sanat merkezinde oyunculuk üzerine eğitim alan Yağmur, aynı zamanda İsviçre Sirk tiyatrosunda eğitim almıştır. Sadece tiyatro ve oyunculuk üzerine ilgilenmeyen güzel oyuncu aynı zamanda yakın savunma sanatı olan Nunchaku-Bo eğitimi almıştır.

İlk kez kamera karşısına bir yarışma olan Artiz mektebi adlı yarışma programında kendisini göstermiştir. Hemen ardından “Unutma Beni” dizisinde oyuncu olarak kendisine yer bulan Yağmur Çağla son olarak Ufak Tefek Cinayetler kadrosunda kendisini izlemiştik. Bakalım Avlu Tülay olarak ne kadar kendisini izleyeceğiz. Güzel oyuncuya başarılar dileriz.

 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal