Avlu Dizisi Avukat Erhan Kimdir? Gerçek Adı Ne? Tüm Merak Edilenler

Avlu avukat Erhan’ın gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında merak içerisinde. Bizler de bu yazımızda sizler tüm bu soruların cevaplarını ulaştıracağız.

24.09.2018-16:48 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-16:44) Avlu Dizisi Avukat Erhan Kimdir? Gerçek Adı Ne? Tüm Merak Edilenler

Avlu avukat Erhan’ın gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında merak içerisinde. Bizler de bu yazımızda sizler tüm bu soruların cevaplarını ulaştıracağız.

Avlu Avukut Erhan Kimdir?

Star Tv ekranlarının Limon Film yapımı her perşembe ekranlara gelen fenomen dizisi Avlu dizisinde Erhan, Deniz’in avukatıdır. Mesleğinin başında olan genç avukat, Deniz’in suçsuz bir şekilde hapse düşmesi konusunda şüpheye düşünce işin aslını da aslında Deniz’in kızı Ecem’den öğrenir. Ancak beklenmedik olaylar olunca işin rengi de değişir. Hapishane müdürü Nihal’in ölmesinden sorumlu tutulan Deniz tekrar yargılanmak zorunda kalır.

 Olay anını gören kimse yoktur. Kamera görüntülerinin bir kısmı da yoktur. Hal böyle olunca Deniz’in masum olduğunu kanıtlamak hiç de öyle kolay olmayacaktır. Savcının suçlu olarak gördüğü Deniz’i savunmak için büyük bir çaba sarf eden Erhan, oldukça zeki bir avukattır ve öne sürülen tüm tezleri çürütmeyi başarır. Hakimin kararında bu durumlar etkili olur ancak Deniz’i hemen çıkartmak istemez. Avukatın söylediklerini inceleyene kadar Deniz mahkum olarak hapishanede kalmaya devam eder.

Avlu Avukat Erhan’ın Gerçek Adı

Avlu dizisinde Deniz’in avukatının gerçek adı Görkem Mertsöz. Nisan 1980 doğumlu olan, mühendislik yaparken en büyük hayali olan oyunculuk için mesleğini bir kenara bırakan oyuncu, Dila Hanım adlı dizide de benzer bir rolle seyirciyle buluştu. Bu dizide Savcı Suat karakteri ile büyük beğeni alan oyuncu Gıda Mühendisliği mezunu. Mezuniyetin ardından özel bir şirkette gıda mühendisi olarak görev yapmaya başlayan oyuncu mesleğini bırakıp oyuncu olma kararı almıştır. Kenter Tiyatrosu ve Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk üzerine eğitim alan oyuncu lise yıllarından itibaren bu konuda istekli olduğunu belirtiyor.

 Pek çok reklam filminde rol alan oyuncu yaklaşık 3 sezon boyunca Show Tv ekranlarında Papatyam adlı dizide rol alan oyuncu yine aynı kanalda Dila Hanım adlı dizi ile oyunculuk serüvenine devam etti. Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku adlı sinema filminde rol aldıktan sonra Poyraz Karayel dizisinde kerem karakteri ile seyirciyle buluştu. Analar ve Anneler adlı dizide bir polise hayat veren oyuncu son olarak Naciye adlı sinema filminde Bertan karakterini canlandırdı. Oyunculuk konusunda ise mümkün olduğu kadar farklı rollerde oynamak istediğini belirten oyuncu he karakterin farklı bir bakış açısı kazandırdığını dile getiriyor. Oyuncuyu hatırlamak adına gelin o etkileyici sahnelerden birine beraber bakalım:

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal