Aşk Ve Mavi Mümtaz Kim? Mümtaz’ın Gerçek Adı Ne? En Son Nerede Oynadı?

Sizlere bu yazımızda aşk ve mavi Mümtaz kim olduğunu anlatacağız. Belki dizinin akışından bu aşk ve mavi dizisi Mümtaz karakterini kaçırmış olabilirsiniz. Bu yüzden dizideki rolü ve oyuncunun gerçek ismini ve daha önce hangi dizilerde rol aldığını paylaşıyor olacağız.İşte detaylar

10.10.2018-12:43 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-12:19) Aşk Ve Mavi Mümtaz Kim? Mümtaz’ın Gerçek Adı Ne? En Son Nerede Oynadı?

 Sizlere bu yazımızda aşk ve mavi Mümtaz kim olduğunu anlatacağız. Belki dizinin akışından bu aşk ve mavi dizisi Mümtaz karakterini kaçırmış olabilirsiniz. Bu yüzden dizideki rolü ve oyuncunun gerçek ismini ve daha önce hangi dizilerde rol aldığını paylaşıyor olacağız.İşte detaylar

Aşk Ve Mavi Mümtaz Kimdir?

Atv’nin popüler dizileri arasında olan ntc medya’nın yapımcılığını üstlendiği aşk ve mavi oyuncuları arasına yeni bir isim katıldı. Bu isim hatta bu sima aslında bizlere çok tanıdık. Ancak önce, dizideki karakterinden bahsedeceğiz daha sonra Aşk ve mavi mümtazkarakterini canlandıran oyuncunun gerçek adını ve hayatından bahsedeceğiz hangi dizide rol aldı hangi projelerde yer aldı hepsinden bahsediyor olacağız. Lütfen ayrılmayın.

Bildiğiniz üzere aşk ve mavi dizisinde Ali karakteri yakın zamanda diziden ayrılacak. Bu yüzden aşk ve mavi oyuncu kadrosuna her bölümde ufak ufak yeni oyuncular kadroya dahil olacak. Ali karakterin yerine hangi oyuncunun geleceğini yani aşk ve mavi Yaman karakterini canlandıracak oyuncuyu kim olduğunu görmek için tıklayınız. 

Aşk ve mavi dizisinin 72. bölümünde Birgül kendisine yapılan şakaya, şaka ile karşılık verince işler çığırından çıktı. aşk ve Mavi Mümtazkarakteri yıllarca bekar yaşamış ve Aşka susamış birisidir. Birgül’ün konuşmalarından Mümtaz o kadar etkilenir ki, yıllarca beklediği hayat arkadaşım bu dercesine dışarı çıktığında karşısında Hasibe’yi görünce sırılsıklam aşık olur. Hemen akabinde peşinden gidip, Hasibe’ye talip olduğunu ve evlenmek istediğini dile getirse de Hasibe kesinlikle kabul etmez.

Cemal ise muziplik oldun diye Hasibe’yi Mümtaz’a verdiğini söyleyince, Hasibe kendisinden bekleneni yapıp eline aldığı vazoyla hem Mümtaz’ı hem de bu oyuna alet olan ve işi dalgaya alan herkesi kovalamaya başlar. Mavi kargaşanın sesini duyup gelir. Ne olup bittiğini sorduğunda, Mavi gülmemek için zor tutar.

Ä°lgili resim

Anladığımız kadarıyla aşk ve mavi dizisi Mümtaz karakteri bir kaç bölüm daha Hasibe hanımı oldukça rahatsız edecek. Dizide Mümtaz karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı ve daha önceki oynadığı dizi ve filmler HABERİMİZDE...

Aşk Ve Mavi Dizisi Mümtaz’ın Gerçek Adı Ve Daha Önce Oynadığı Diziler

Atv’nin sevilen dizisine Mümtaz karakteri ile dahil olan oyuncunun gerçek adı Ali Düşenkalkar’dır. Ocak 1961 yılında Kıbrıs da hayata gözlerini açan Ali bey oyunculuk üzerine “Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı” alanından mezun olmuştur. Buradan mezun olduktan sonra İstanbul devlet tiyatrosunda görev aldı.

Dizi sektörüne kendisinden önce sesi girdi. 1973 yılında Yalan Rüzgarı isimli dizide bir karakteri seslendirmiştir. Kendisinin fiziksel olarak kamera karşısına ilk kez 1993 yılında “Mavi Sürgün” sinema filminde rol alarak bu sektöre giriş yapmıştır. 1973 yılından bu zamana kadar 69 projede yer almayı, kimi zaman sesi ile kimi zaman oyunculuğu ile katkı sağlamıştır. En son Aşk ve Mavi Mümtaz karakterini canlandırmadan hemen önce Kayıtdışı dizisinde izlemiştik. Usta oyuncuya başarılar dileriz.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal