Alişan Ayrılık Acısını Çabuk Atlattı! Ece Erken'le Birlikte...

Evlilik hazırlıkları yaparken nişanlısı Eda Erol ile yollarını ayıran ünlü türkücü ve sunucu Alişan, kendini yeni işlere adadı.

21.09.2017-10:55 - (Son Güncelleme: 21.09.2017-11:29) Alişan Ayrılık Acısını Çabuk Atlattı! Ece Erken'le Birlikte...

İzdivaç programının ünlü sunucusu Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol'dan evlilik arefesinde ayrılan ünlü türkücü ve sunucu Alişan, kendini yeni işlere verdi. Yeni sezonda ünlü manken Çağla Şıkel ile birlikte ‘Sarı Melekler' adlı dizide objektif karşısına geçecek olan Alişan, Ece Erken ile de yeni bir proje hazırlığında olduğu iddia edildi.

Ünlü sunucu Ece Erken, bir takipçisinin ‘Alişan ile program sunun' mesajı üzerine, ‘Düşünceler arasında var' ifadelerini kullandı. Dizi çekimlerinde olacak olan Alişan ile Ece Erken'in ne zaman, nasıl bir formatla izleyici karşısında olacağı ise hala tartışılıyor.

ALİŞAN KİMDİR?

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Alişan, 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Bingöl'lü olan ünlü şarkıcı Alişan'ın müziğe karşı yeteneği çok küçük yaşlarda anlaşılmıştır. Lise yıllarında babasının desteği ile kaset çıkaran Alişan, ilk albümünü 1991 yılında piyasaya çıkardı. Daha sonra birçok albüm çalışmasına imzasını atan türkücü Alişan, çıkardığı 'Kralı Gelse' parçası ile büyük ses getiren önemli isimlerden biri oldu. Müzik yaşamının dışında oyunculuk geçmişi de olan ünlü şarkıcı Alişan'ın ilk oynadığı televizyon dizisi 'Aynalı Tahir' oldu. Hem şarkıcılık hem oyunculuk yapan Alişan, oyunculuk anlamındaki asıl çıkışını 'Cennet Mahallesi' adlı dizide yapmıştır. Sevilen sunucu Alişan, son olarak ünlü manken Çğla Şıkel ile 'Her Şey Dahil' programını sunmuştur.

ECE ERKEN KİMDİR?

Ünlü sunucu Ece Erken, 1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Samsun'lu olan ünlü sunucu Erken, sunuculuk kariyerine henüz 12 yaşında başlamıştır. İlk televizyon hayatına Star TV ekranlarında başlayan Erken, daha sonra farklı kanallarda da boy göstermiştir. Ünlü sunucu Ece Erken, oyunculuk kariyerine ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Lise Defteri' dizisinde 'Nilgün' karakteri ile başlamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal