Ali Sunal ve Onur Atilla'dan Aksiyonu Bol Komedi Filmi

Ali Sunal ve Onur Atilla'nın başrolünde olduğu yeni bir film geliyor. Bol kahkaya tufanı kopartacak Hareket Sekiz filmi 4 Ekim'de vizyona girmeye hazırlanıyor.

07.08.2019-12:25 - (Son Güncelleme: 07.08.2019-12:06)

Kahkaya ikilisi Ali Sunal ve Onur Atilla'dan bol aksiyonlu komedi filmi Hareket Sekiz geliyor. Film Muhteşem oyuncu kadrosuyla 4 Ekim’de sinema salonlarında yerini alacak. Çekimleri İstanbul ve Bakü’de tamamlanan yeni sinema sezonunun iddialı komedi filmi Hareket Sekiz yayınladığı teaser’da aksiyon sahneleri ile göz dolduruyor. 

HAEREKET SEKİZ FİLMİNİN KONUSU

Kahramanlarımız Bünyamin, Reşat ve Kazım, Türkiye’de tesadüfi başarılar elde etmiş üç polis memurudur… Rus mafya lideri Zolka yıllardır adını sürekli duyduğumuz bor madenini özel bir silahta kullanmak üzere Türkiye’den yurt dışına kaçırmak istemektedir. Hedefteki ülke ise Liechtenstein…

Ve büyük macera başlıyor! Çok özel görevde bu üç polis başarılı olabilecek mi? Başlarına geleceklerden habersiz aksiyonun tam ortasına düşen Bünyamin, Reşat ve Kazım; Rus mafyasını alt edebilecek mi? Birbirinden ünlü isimleri buluşturan polisiye, aksiyon, komedi türündeki filmin kahkaha- aksiyon grafiği zirvelerde. 

Son Dakika Magazin Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal