50 m2 Dizisi Oyuncuları Kimler?

Burak Aksak'ın kaleminden çıkan 50m2 dizisi izleyicisi ile buluştu. Netflix'in merakla beklenen yeni dizisi 50m2 oyuncuları ve konusu en çok aranan konular arasına girdi. Peki 50m2 dizisi konusu nedir? 50m2 dizisi oyuncuları kimlerdir?

28.01.2021-10:36 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-10:36) 50 m2 Dizisi Oyuncuları Kimler?

 Netflix'in yeni yapımı 50m2 dizisinin senaryosunu Selçuk Aydemir ve Burak Aksak’ın kaleme alıyor. 50m2 dizisinin başrollerini Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Cengiz Bozkurt olmak üzere üç önemli oyuncu paylaşıyor. Kürşat Alnıaçık’ın da aralarında olduğu Elli Metrekare oyuncu kadrosunda Tolga Tekin, Özgür Emre Yıldırım, Hasan Yalnızoğlu, Murat Kılıç, Gaye Gürsel, Yiğit Kirazcı, Tuğçe Karabacak, Cansu Dağdelen, Tuncay Beyazıt gibi isimler bulunuyor. Peki 50m2 dizisinin konusu nedir?

50m2 KONUSU

Karanlık bir adamın kirli işlerini yapan Gölge(Engin Öztürk), geçmişine ait sır perdesini aralamaya çalışırken işler karışır ve kendini bambaşka bir kimlikle küçük bir mahallede bulur.  

50m2 OYUNCULARI

50 m2 dizisi oyuncuları arasında Engin Öztürk Gölge ve Adem karakterleriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Diğer bir başrol oyuncu Aybüke Pusat ise Dilara karakterini canlandırıyor. Servet karakterine ise Kürşat Alnıaçık hayat veriyor. 50m2 dizisinin en ikonik karakterlerinden bir tanesi olan Muhtar karakterini ise başarılı oyuncu Cengiz Bozkurt canlandırıyor. 50m2 diğer oyuncuları Tolga Tekin (Mesut), Özgür Emre Yıldırım (Civan), Hasan Yalnızoğlu (Leke), Murat Kılıç (imam), Gaye Gürsel (psikiyatrist), Yiğit Kirazcı (Yakup), Tuğçe Karabacak (avukat), Cansu Dağdelen (Aysel) ve Tuncay Beyazıt yer alıyor.

50m2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Dizide bolca mahalle görüntülerinin yer alması 50 m2'in nerede çekildiği de izleyiciler tarafından araştırılıyor. Küçük ve samimi bir mahalle ortamının ekranlara yansıdığı dizinin çekimleri İstanbul’da yapıldı. Dizinin çok sayıda sahnesinin çekimi Avrupa Yakası’ndaki Fatih ve Beyoğlu ilçelerinin eski mahallelerinde gerçekleşti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal