La Roche Posay Anthelious Uvmune güneş kremi özellikleri nedir, hangi cilt tipine uygundur? La Roche Posay Anthelious Uvmune güneş kremi kullanıcı yorumları

50+SPF koruma ve ciltte yok gibi his bırakan özelliğiyle en iyi güneş kremleri arasında yer alan La Roche Posay’ın Anthelios Uvmune güneş kreminin özellikleri merak ediliyor. Peki, La Roche Posay’ın Anthelios Uvmune güneş kreminin özellikleri nelerdir, hangi cilt tipine uygundur? İşte özellikleri ve kullanıcı yorumlarıyla La Roche Posay’ın Anthelios Uvmune güneş kremi...

29.06.2022-05:14 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-05:14) La Roche Posay Anthelious Uvmune güneş kremi özellikleri nedir, hangi cilt tipine uygundur? La Roche Posay Anthelious Uvmune güneş kremi kullanıcı yorumları

Güneş kremi kullanımı cilt lekeleri ve yaşlılık çizgilerinin oluşmasının önüne geçilmesi açısından oldukça önemlidir. Ancak her güneş kremi her cilt tipine uymaz. İyi bir güneş kremi arayanların en sık karşılaştıkları krem La Roche Posay Anthelious Uvmune güneş kremidir. Peki, La Roche Posay Anthelious Uvmune güneş kremi özellikleri nelerdir? Detaylar haberimizde...

La Roche Posay Anthelious Uvmune güneş kreminin özellikleri nelerdir?

La Roche Posay Anthelious Uvmune güneş kreminin özellikleri şöyledir:

- Yağlı cilt tipine uygundur: Kremin en çok beğenilen özelliği cildi yağlandırmadan mat bir his bırakmasıdır.

- Yüzde yokluk hissi yaratıyor: Güneş kremi kullananların en büyük sorunu ciltlerinde hissettikleri ağırlıktır. Fakat bu kremi yüzünüze sürdüğünüzde tam anlamıyla yokmuş gibi hissedeceksiniz.

- Hızlı emilim sağlıyor: Krem hafif ve akışkan dokusuyla ilk uygulamada hızlı emilim sağlar. Ayrıca cildinizde yapışkan ve beyaz lekeler de bırakmaz.

- Hassas ciltler içindir: Krem hassas ciltler için özel tasarlanan formülüyle doğal nemlendirici etkisi gösterir.

- Su, ter ve kuma dayanıklıdır: Krem, özel formülüyle suya, tere ve kuma dayanıklıdır.

- UVA ile UVB ışınlarına karşı koruma sağlar: Krem yalnızca güneş ışınlarına karşı değil, kızılötesi A-ışınları ile kirliliğe karşı da koruma sağlar.

 La Roche Posay Anthelious Uvmune güneş kremi

La Roche Posay Anthelious Uvmune güneş kremi kullanımı

Kremi kullanmadan önce iyice çalkalamalısınız. Güneşe çıkmadan yüzünüze uygulayın ve iki saat aralıklarla tazeleyin.

La Roche Posay Anthelious Uvmune güneş kremi kullanıcı yorumları

Güneş kremini kullanan birçok kişi kremden oldukça memnun. İşte kullanıcı yorumları:

- Çok hassas bir cildim var güneşte daha fazla hassaslaşıyor. Uzun araştırmalarım sonucu bu ürünü denemek istedim. Keşke daha önce alsaymışım çok memnunum.

- Yağlı bir cilde sahip olduğum için matlaştırıcı bir güneş kremi kullanıyordum. Bu ürünü yeni kullanmaya başladım. Sürmesi kolay, yüzde beyazlık bırakmıyor. Henüz yeni kullanmama rağmen çok memnun kaldım.

- Karma bir cilde sahibim. La Roche Posay Anthelious Uvmune güneş kremini güneşe çıkmadığım günlerde bile evde kullanıyorum. Çünkü nemlendirme özelliğini seviyorum. Üründen çok memnunum.

- Yağlı ciltler için müthiş bir krem. Benim cildim de yağlı ve cildimde sivilce yapmadı. Ayrıca çok hafif bir yapısı var. Yapış yapış his bırakmıyor.

- Cildim karma. Ben yağlı his bırakan ürünlerden pek haz etmem. Güneş kremi olarak iyi bir ürün olabilir. Ancak bıraktığı hissiyat hoşuma gitmediği için bir daha almayı düşünmüyorum.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal