Yeni James Bond Karakterinde İki İsim Netlik Kazandı!

Ünlü Hollywood yıldız Daniel Craig’in Ölmek İçin Zaman Yok (Not Time To Die) filminin ardından James Bond rolünü bırakması yeni tartışmalara neden oldu. Yeni James Bond karakterinin kim olacağı ise merak konusu haline geldi.

29.10.2020-11:47 - (Son Güncelleme: 29.10.2020-17:04) Yeni James Bond Karakterinde İki İsim Netlik Kazandı!

Ünlü Hollywood yıldızı Daniel Craig, Ölmek İçin Zaman Yok (Not Time To Die) filminin ardından James Bond rolünü bırakıyor. Bunun üzerine, ikonik role geçecek yeni isim hakkında tartışmalar sürüyordu.

Mad Max: Fury Road ve Venom gibi filmlerde kamera karşısına geçen Tom Hardy’nin yeni James Bond olması açısından güçlü bir aday olduğu konuşulmuştu. Tom Hardy’nin yanı sıra Enola Holmes ve Witcher gibi yapımlarla dikkat çeken Henry Cavill de Bond rolünde yer almayı çok istediğini ifade etmişti.

Peaky Blinders dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Cillian Murphy’nin adı da bu iddialar arasında yer alsa da Murphy’nin Bond olarak beyazperdeye gelmesinin ihtimalinin düşük olduğu belirtildi.

Öte yandan Game of Thrones’un yıldızı Richard Madden’in de en kuvvetli aday Tom Hardy’yle birlikte Bond rolüne seçilebileceği tahmin ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal