BTS Grubundan Yeni TikTok Rekoru!

Her geçen gün yeni rekorlara imza atan ünlü K-pop grubu BTS, yeni bir rekorun sahibi oldu. TikTok'ta ulaştığı 20 milyon takipçi sayısı ile yeni bir rekora sahiplik ediyor.

21.09.2020-10:33 - (Son Güncelleme: 21.09.2020-10:24) BTS Grubundan Yeni TikTok Rekoru!

Güney Koreli müzik grubu BTS, 20 milyon takipçiye ulaşarak diğer bir K-pop grubu olan BLACKPINK’i geride bırakarak rekor kırdı.

Jungkook, V, Suga, Jimin, RM, Jin ve J-Hope’tan oluşan BTS, geçen sene eylül ayında girdikleri TikTok’ta 17,7 milyon takipçiye sahip Blackpink’i geçti.

DANS PERFORMANSLARI BÜYÜLEDİ

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Dynamite adlı single çalışmaları ile müzik listelerinde rekor üstüne rekor kıran grup, şarkının klibinde gösterdikleri dans performansıyla da hayranlarını büyüledi.

Dynamite şarkısının paylaşılması ile hayranların parçayı dinlemek için adeta akın ettiği video, YouTube tarihinin paylaşılır paylaşılmaz en çok izlenen videosu olmuştu. Böylece rakiplerini geride bırakmıştı. Videonun paylaşılmasının üzerinden henüz yarım saat geçmesine rağmen 12 milyon izleyiciyle buluşan klip, açılış rekorunun ardından ilk 24 saatte 101,1 milyon kez görüntülenmesiyle de yeni bir tarihi rekora imza atmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal