KOMEK başvuruları başladı mı? 2024 KOMEK kurs kayıt nasıl ve nereden yapılır?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) başvuru işlemleri bugün itibariyle erişime açıldı. KOMEK kurs kayıt işlemlerini gerçekleştirmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki KOMEK başvuruları başladı mı? 2024 KOMEK kurs kayıt nasıl ve nereden yapılır? İşte detaylar…

23.01.2024-12:39 - (Son Güncelleme: 23.01.2024-12:39) KOMEK başvuruları başladı mı? 2024 KOMEK kurs kayıt nasıl ve nereden yapılır?

Konya’da yaşayan vatandaşlar 2024 KOMEK kurs kayıt işlemleri hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Meslek edinme kursları aracılığıyla kendi mesleklerini ellerine almak isteyen kişiler KOMEK başvuru ve kayıt işlemleri için bilinmesi gerekenleri arama motorlarından araştırıyor. Peki KOMEK başvuruları başladı mı? 2024 KOMEK kurs kayıt nasıl ve nereden yapılır? 

2024 KOMEK kurs kayıt nasıl ve nereden yapılır?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) yeni dönem kayıtları başlıyor. Yetişkinlere yönelik olarak düzenlenecek güz döneminde, hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimle hizmet verecek olan KOMEK ve ASEM’e başvurular 23 Ocak’ta başladı. Başvurular, 5 Şubat tarihine kadar "konya.bel.tr" ve "komek.org.tr" adreslerinden gerçekleştirilebilecek. 

Bu kurslar, bireylere çeşitli alanlarda mesleki eğitim imkanları sunarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

KOMEK kurs

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal