CHP masasında kritik iddia: Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e red

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni Genel Başkanı Özgür Özel, özel bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ve Özel'in buluşması, CHP Tunceli eski Milletvekili Kamer Genç’in 8. ölüm yıldönümü anma töreninin ardından gerçekleşti.

23.01.2024-12:25 - (Son Güncelleme: 23.01.2024-15:25)

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni Genel Başkanı Özgür Özel'in, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde baş başa yaptığı yemek, uzun bir süre boyunca devam etti. İddialara göre, saat 19.40'ta başlayan ve 2 saat 36 dakika süren yemekte, siyasi gelişmeler, partinin geleceği ve genel olarak ülke gündemi üzerine birçok konunun konuşulduğu belirtildi.

Kılıçdaroğlu’ndan red

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, şu anki Genel Başkan Özgür Özel'in yerel seçimlerde sahaya inmesi teklifini reddettiği iddia edildi. CHP'li gazeteci Şaban Sevinç'in TV100 canlı yayınında şu açıklamayı yaptı:

“CHP'nin Genel Başkanı Özgür Özel CHP'nin eski Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nu davet ediyor, oturuyorlar 2 saat 36 dakika. Eğer haber doğruysa Özgür Özel burada diyor ki; Genel Başkanım, Kemal Bey size ihtiyacımız var, seçimde siz de sahaya inin, partinin adaylarına destek verin diyor. Kemal Bey de "Olmaz" deyip reddediyor. Kemal Bey CHP'nin üyesi değil mi? Parti Genel Başkanının verdiği görevi reddetme lüksü var mı?"

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal