Mustafa Candaroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan adayı Mustafa Candaroğlu hangi görevlerde bulundu? Mustafa Candaroğlu hayatı ve biyografisi

AK Parti’nin İstanbul ilçe başkan adayları arasında yer alan Mustafa Candaroğlu’nun hayatı ve biyografisi merak edildi. Arnavutköy Belediye Başkan adayı olarak yerel seçimlerde yarışacak olan isim hangi görevlerde bulunduğu da araştırılıyor. Peki Mustafa Candaroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan adayı Mustafa Candaroğlu hangi görevlerde bulundu? İşte Mustafa Candaroğlu hayatı ve biyografisi…

23.01.2024-11:59 - (Son Güncelleme: 23.01.2024-11:59)

Mahalli İdareler Seçimleri’nde il belediye başkanlarını belirleyen Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP’nin İstanbul’daki ilçe belediye başkan adayları da belli oldu. Arnavutköy’de yarışacak olan Mustafa Candaroğlu’nun hayatı ve siyasi kariyeri merak edildi. Peki Mustafa Candaroğlu Kimdir, nereli ve kaç yaşında? AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan adayı Mustafa Candaroğlu hangi görevlerde bulundu?

Mustafa Candaroğlu kimdir?

AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan adayı Mustafa Candaroğlu, 1984 yılında dünyaya geldi. Aslen Kastamonulu olan Candaroğlu, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlarken yüksek lisans eğitimini ise Eğitim Kurumları İşletmeciliği alanında tamamladı.

Mustafa Candaroğlu

2009'da AK Parti Arnavutköy İlçe Kongresi'nde görev alan Candaroğlu, 2018'de Arnavutköy İlçe Başkanı olarak atanmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Mustafa Candaroğlu, AK Parti’nin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Arnavutköy Belediye Başkan adayı olarak yarışacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal