Kardeşlerim 86. bölüm fragmanı: Kardeşlerim dizisi yeni bölümde neler olacak? ATV Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

NGM imzalı Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü bu akşam ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde yaşanacak olayları öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Kardeşlerim dizisi yeni bölümde neler olacak? ATV Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman? İşte Kardeşlerim 86. bölüm fragmanı...

08.04.2023-12:19 - (Son Güncelleme: 08.04.2023-12:19)

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’de yeni bölüm için başlatılan geri sayımın sonuna gelindi. Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar ve Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı Kardeşlerim dizisi yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Kardeşlerim dizisi 85. bölüm özeti hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler internete yönelirken diğer yandan da Kardeşlerim 86. bölüm fragmanı araştırmaları da başladı. Peki Kardeşlerim dizisi yeni bölümde neler olacak? ATV Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

Kardeşlerim dizisi yeni bölümde neler olacak?

Akif, kendisini köşeye sıkıştıran Ayla'yı can evinden vurmayı hedeflerken, Asiye ve Doruk'un ilişkisine gölge düşürmek isteyen Yasmin, sinsi planlar yapmaya devam eder. 

Kardeşlerim 86 Bölüm Fragmanı

Şevval, Suzan'ı Ahmet'e karşı zor durumda bırakmak isterken, Ömer ve Süsen'i barışmış halde yan yana gören Sarp, iyice çileden çıkar. Şengül'ün Ayla'ya karşı yaptığı bilinçsiz hamle, hiç umulmadık bir sonuç doğurur.

ATV Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü 8 Nisan 2023 Cumartesi akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Kardeşlerim dizi oyuncuları

Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda; Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Gözde Türker, Cihan Şimşek, Damlasu İkizoğlu, Melis Minkari yer alıyor.  

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal