Ünlü yorumcu beIN Sporst’tan istifa etti: Galatasaray’ın hakları gasp ediliyor

Süper Lig’de sezon sezonuna doğru yaklaşırken gerilim en yüksek seviyeye çıktı. Son olarak Galatasaray’ın hakem kararlarına isyan etmesi ardından kuruluş beIN Sports’ta Tugay Kerimoğlu istifa etti.

08.04.2023-11:50 - (Son Güncelleme: 08.04.2023-11:50) Ünlü yorumcu beIN Sporst’tan istifa etti: Galatasaray’ın hakları gasp ediliyor

Hakem hatalarını gündeme taşıyan ve MHK Başkanı Lale Orta’yı hedef alan Galatasaray ile yayın kuruluş beIN Sports arasında gerilim devam ediyor. Son olarak eski Galatasaraylı futbolcu Tugay Kerimoğlu’nun kanaldaki yorumculuk görevinden, "Burada adaletsiz bir ortam var. Adaletsizliği konuşmak istediğimde 'Futbol konuşalım' deniyor. Benim dışımda herkes futbolun dışına çıkıyor. Burada Galatasaray'ın hakları gasp ediliyor." diyerek istifa ettiği iddia edildi.

Adaletsiz bir ortam

"Burada adaletsiz bir ortam var"

Haber7’de yer alan habere göre, Spor Gecesi isimli YouTube kanalında konuşan gazeteci Haluk Yürekli, "Tugay Kerimoğlu beIN'deki adaletsizliğe dayanamadı ve istifa etti! 'Burada adaletsiz bir ortam var. Adaletsizliği konuşmak istediğimde 'Futbol konuşalım' deniyor. Benim dışımda herkes futbolun dışına çıkıyor. Burada Galatasaray'ın hakları gasp ediliyor" diyerek istifa ettiğini iddia etti.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal