Karanlık Oda Yine İşbaşında!

Oda TV yine işbaşında. Yapacak haber bulamayan Oda TV bu seferde Türkevi’ni hedef gösterdi.

20.09.2021-16:14 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-16:43) Karanlık Oda Yine İşbaşında!

Oda TV yapılan her güzel işi karalamaya devam ediyor. Bu sefer de BM binasının karşısına açılacak ve binlerce Müslümanı ABD’de bir çatı altında toplayacak Türkevi binasını bir vakıf binası olmasına ve gelirinin dekontlarla birlikte sunulmasına rağmen karalamaya çalıştı.

ODA TV BU SEFERDE TÜRKEVİ’Nİ KARALAMAYA ÇAILŞTI

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun yer alacağı Yeni Türkevi Binası'nın açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yapacağı ve binlerce Müslümanı ABD’de bir çatı altında toplayacak. Başta Selçuklu olmak üzere geleneksel Türk mimari motifleri taşıyan, lale şeklinde gökyüzüne yükselen Türkevi Binası, Downtown Manhattan, East River ve Long Island City'den görülebiliyor. Bina, dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan New York'un siluetine eklenecek, Türk kültürü, tarihi ve çeşitliliğini yansıtacak simgesel bir gökdelen şeklinde tasarlandığı da görülmektedir. Türkevi Binası'nın kapısı da Selçuklu ve Osmanlı kervansaraylarının mimarisinden esinlenerek yapıldığı bildirildi. Yağmur sularının biriktirilerek kullanılmasına olanak sağlayan depo sistemi ve yeşil bina kapsamında 'Leed Silver' sertifikasına sahip bina, çevre dostu gökdelen özelliği taşımaktadır. Türkevi Binası New York'un simge binalarından biri olmayı hedeflemektedir. Bu devasa binanın yapımını ise Türk-ABD ortaklığında bir şirket üstlenmiştir. Oda TV ise  yapılan her güzel işi karalamaya devam ediyor. Bu sefer de BM binasının karşısına açılacak ve binlerce Müslümanı ABD’de bir çatı altında toplayacak Türkevi binasını bir vakıf binası olmasına ve gelirinin dekontlarla birlikte sunulmasına rağmen karalamaya çalıştı.

ÖNCE KAYNAĞINI SORDU SONRA DEKONTLARI PAYLAŞTI

Oda TV ise her zamanki, gibi ülkemizin başarılarıyla gurur duymak yerine bu başarıları iftira atarak karalamaya çalışmayı seçti. Oda TV yapılacak olan binanın önce fonunu sorguladı. Daha sonra ise yaptığı haberin dekontları paylaşarak kediyle çelişti. Haberin sonunda ise Vakıfların bağışı ile yapılan bina için bu bağışların kaynağı ne diye sorarak kendi sorusuna cevap vermiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal