Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan Adliyede

MİT görevlisinin cenazesini haber yapan Oda TV'de Haber müdürü Barış Terkoğlu ve haberin sahibi Hülya Kılınç tutuklanırken, Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ifade vermek üzere adliyeye geldi.

06.03.2020-12:16 - (Son Güncelleme: 06.03.2020-11:54) Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan Adliyede

Geçtiğimiz günlerde Oda TV'nin yaptığı "Sessiz, sedasız ve törensiz defnedilen Libya şehidi MİT mensubunun cenaze görüntülerine Odatv ulaştı" başlıklı haber sonrası Oda TV internet sitesinin haber müdürü Barış Terkoğlu ve haberi yapan Hülya Kılınç 'istihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek' suçundan tutuklandı.

Kılınç'ın ifadesinde Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan'ın da adı geçerken, Pehlivan ifade vermek için adliyeye davet edildi. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadesinin alınması için davet edilen Pehlivan, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Adliyeye önünde açıklama yapan Pehlivan, "Burada Barış'ın da şüpheli olduğu davanın büyük ihtimalle sanığı olacağım. Onun için çağırdılar. Avukatlarımızı aradılar ve ifade vermeye geldim. Bana yapılan usulün aynısı, Barış Terkoğlu'na da yapılabilirdi." ifadelerini kullandı.


Gazetecinin, "Elinizde kitaplar da görüyoruz, sırt çantanız da var. Hazırlıklı mı geldiniz?" sorusuna cevap veren Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, elinde bulunan kitapları gösterdi ve "FETÖ ile mücadele eden insanlar tutuklanıyor, Silivri Cezaevi'ne sokuluyor. Biz savunma olarak bu kitapları anlatacağız. Bizim gerçeğimiz ve savunmamız bu kitaplardır arkadaşlar." dedi. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal