Sigaranın Neden Olduğu Lekeleri Yok Ediyor!

Herkes sigarada bulunan maddelerin sağlık açısından zararlı olduğu konusunda hemfikir. Bunun yanı sıra sigara, cilt üzerinde leke oluşmasına da neden olmakta. Birçok kişi sigaranın neden olduğu cilt lekelerinden kurtulmanın yollarını araştırıyor. Peki, sigaranın neden olduğu cilt lekeleri nasıl geçer

03.06.2020-10:58 - (Son Güncelleme: 04.06.2020-10:01) Sigaranın Neden Olduğu Lekeleri Yok Ediyor!

Sigaranın organlara verdiği zararın yanı sıra bir de cilde zararı bulunmaktadır. Cilt üzerinde ciddi deformelere ve lekelere yol açarak güzelliğine gölge düşen herkes sigaranın neden olduğu bu soruna çözüm yolları araştırıyor. Sizin için sigaranın neden olduğu cilt lekelerini tedavi edebileceğiniz yöntemleri bir araya getirdik. İşte detaylar…

CİLT LEKELERİNDEN KURTULMAK İÇİN NE YAPILABLİR?

Armut Suyu

Sigaranın neden olduğu lekelerden kurtulmak için bir armudun suyunu sıkarak yatmadan önce cildinize masaj yaparak sürün. Bu yöntemi her akşam düzenli olarak uyguladığınızda cildinizdeki genel matlık ve lekelerin gittiğini göreceksiniz.

Kestane Balı

Kestane balı sigara içen kişiler için oldukça faydalı bir besindir.  Nefesinizi ve kan dolaşımınızı düzenleyen kestane balını her gün 1 kaşık tüketebilirsiniz.

Aynı zamanda haftada bir sadece balı cildinize uygulayarak 20 dakika bekletip ılık suyla yıkarsanız cilt lekelerinizin azaldığını göreceksiniz.

Avokado

Olgun bir avokadoyu dörde bölerek bir çeyreğini, 1 tatlı kaşığı bal ve yarım limon suyu ile karıştırın. Ardından bu karşımı cildinize uygulayarak 1 saat bekletin. Lekelerin yok olduğunu ve yüzünüzün canlandığını göreceksiniz.

LİMON SUYU VE MISIR UNU MASKESİ

Yüzünüzde koyu lekeler varsa bu maske ile cildinizi beyazlatabilir ve leke görünümünü azaltabilirsiniz. İşte cilt lekeleri yok eden maske için gerekli malzeme listesi ve hazırlanışı…

MALZEMELER

  • 1 yemek kaşığı mısır unu
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 çay kaşığı zerdeçal

NASIL HAZIRLANIR?

Malzeme listesinde yer alan tüm malzemeleri cam bir kasenin içerisine alarak iyice karıştırın. Daha sonra bu maskeyi yüzünüze uygulayarak kurumasını bekleyin. Kurduktan sonra ılık su ile cildinizi durulayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal