Profesyonellerden 5 Makyaj Tüyosu!

Her kadının makyaj zevki ve tarzı birbirinden farklıdır. En kusursuz makyaj yapanların bile profesyonellerden alacağı tüyolar muhakkak vardır. Makyajda daha az hata için gelin birlikte, uzmanların önerilerin kulak verelim.

01.05.2019-14:08 - (Son Güncelleme: 01.05.2019-13:39)

Hepimiz daha iyi bir yol öğrenene kadar, makyajımızı uzmanlar gibi uyguladığımızı varsayıyoruz. Ancak, gerçek şu ki bir makyaj ustasından birkaç tüyo alana kadar profesyonel makyaja uzağızdır. İşte dünyanın en ünlü profesyonel makyaj sanatçılarından 5 püf noktası..

UZMANLARDAN MAKYAJ TÜYOLARI

1. TAZE YÜZ: Yüzün her yerine fondöten uyguladıktan sonra, allık uygulamadan önce yanaklardan birazını silmek için bir mendil kullanın - bu yüzünü doğal görünümlü tutacak.

2. ESKİ MASKARAYI AT: Bir aydan daha eski maskaralarınızı atmalısınız, taze maskara daha kolay kayar ve daha az hata yaptırır.

3. IŞIĞI AYARLA: Derideki mor veya yeşil tonları örtmek için bir düzeltici uygulayın, ardından fondöteninizden bir ila iki ton daha açık olan bir kapatıcı ile devam edin. Son olarak, göz altı alanını daha uzun süre dayanması ve kırışmayı önlenmesi için soluk sarı bir toz ile bitişi yapın.

4. PARMAKLARI KULLAN: Fırçalar harika bir araç olsa da, işi bitirmek için parmaklarınızı kullanmanızı öneririz; Vücudunuzun sıcaklığı ürünü ısıtabilir ve karışmasına yardımcı olabilir ve parmaklarınızın hassasiyeti daha doğal bir görünüm elde etmenizi sağlar. 

4. DUDAKLARI GÜLÜMSET: Seçtiğiniz rujla aynı renkte çok keskin bir dudak kalemi kullanın. Uygularken dudakları gerdirmek için biraz gülümse ve kolayca sür.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal