3 Dakikada Basit Makyaj Önerisi!

Bazen uzun uzadıya makyaj yapmak istemeyiz ama makyajsız olmaktan da hoşlanmayız. Hem bakımlı görünmek hem de pratik yöntemlerle makyajımızı tamamlamak için birkaç tüyomuz var. Gelin birlikte 3 dakikada makyajın inceliklerini öğrenelim.

29.04.2019-16:47 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-16:33)

Evden çıkmadan önce uzun saatler harcamadan cildinizi renklendirecek ve sizi bakımlı gösterecek makyaj tüyolarını bir araya getirdik. Gün içerisinde bir çok şeye yetişmeye çalışırken bir de güzel görünmek için makyaj masasının karşısında zamanınızı harcayıp günü bitirmeyin! İşte 3 dakikalık makyaj teknikleri..

CİLDİ NEMLENDİRİRKEN VAKİT KAYBETMEYİN!

Cildinizin sağlıklı görünmesi için her zaman cilt tipinize göre bir nemlendiriciye gereksiniminiz var. İşte bunun için makyaj çantanızda sürekli nemlendirici bulundurun. Cildinizi nemlendirdikten sonra cildiniz ihtiyacı olan nemi çekerken siz de zaman harcamadan göz makyajına başlayın. Göz kapaklarınıza kapatıcıdan bir kaç nokta bırakıp göz kapaklarınızdaki damarlı veya koyu rengi kapatın. 

CİLT MAKYAJINDA PRATİK YÖNTEM!

Nemlendiriciden sonra cildinize fondöteni az miktarda sürün. Daha sonra yüz hatlarınızı belirginleştirmek için çene altı elmacık kemiklerinize çok hafif kontür uyguladıktan sonra fırçanızda kalan kontürü göz kapaklarınızda hafif bir şekilde pıt pıt yapın. Ardından hafif allık uygulayarak maskara ile kirpiklerinizi belirginleştirin. Parlak bir lip gloss uyguladıktan sonra güne hazırsınız demektir!Ancak makyajı biraz daha kapsamlı ve pratik yapmak istiyorum diyenler için kaşlarınızı hafif bir şekilde doldurup kaş jeli ile sabitleyip kirpik diplerinizi göz kalemiyle hafif dokunuşlar yaparak belirginleştirebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal